Η Taylor Hill ακολουθεί το πρόγραμμα ομορφιάς "Lifeproof" της Lancome


Η Taylor Hill ακολουθεί το πρόγραμμα ομορφιάς "Lifeproof" της Lancome

Η Lancôme παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων για την τέλεια  βάση πριν το maquillage, το πρόγραμμα ομορφιάς Teint Idole Ultra Wear Lifeproof.

Με θεμέλιο την εμπειρία της Lancôme στην τελειοποίηση της επιδερμίδας, έρχονται πέντε super αποτελεσματικά προϊόντα! Λειτουργούν σαν την ιδανική τονωτική δόση ομορφιάς, συμβάλλοντας στη ενίσχυση και βελτιστοποίηση των ιδιοτήτων του foundation Teint Idole Ultra Wear - γεγονός που τα καθιστά τον καλύτερο σύμμαχό σας για καθημερινή χρήση.

Μήπως νιώθετε την επιδερμίδα σας να "γυαλίζει" μέσα στην ημέρα;

Τότε το νέο Prep & Matte είναι ιδανικό για εσάς! Η Lancôme παρουσιάζει ένα primer που εξασφαλίζει αναζωογόνηση και ματ όψη. Όταν εφαρμόζεται πριν από το foundation Teint Idole Ultra Wear, παρέχει ενυδάτωση καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ταυτόχρονα μειώνει την όψη των πόρων και ελαχιστοποιεί τη γυαλάδα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό: η υπέροχη, ανάλαφρη σύνθεση του Prep & Matte ενισχύει τα οφέλη του Teint Idole Ultra Wear βελτιώνοντας το φινίρισμα και τη διάρκειά του.

Καθημερινά: Είτε για να ενυδατώσει την επιδερμίδα μετά από την έκθεση στον ήλιο είτε για να αποτρέψει την ξηρότητα που προκαλεί το κρύο, το Prep & Matte μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, για αψεγάδιαστο look σε κάθε περίσταση.

Είτε θέλετε να καλύψετε την περίσσεια σμήγματος είτε απλώς να δώσετε ματ όψη στην επιδερμίδα σας, η νέα Loose Setting Powder είναι το απαραίτητο όπλο ομορφιάς σας. Εφαρμόζεται πάνω από το foundation Teint Idole Ultra Wear και η άνετη, εντελώς αόρατη σύνθεσή της  πούδρας βελτιώνει οποιοδήποτε look εξαλείφοντας τη γυαλάδα - χωρίς να αφήνει λευκά σημάδια ή να προσθέτει περισσότερη κάλυψη. Διαθέσιμη σε  δύο  αποχρώσεις  που  καλύπτουν  κάθε  τόνο  επιδερμίδας - διάφανη για την ανοιχτή έως κανονική επιδερμίδα, και πιο σκούρα για τη σκούρα επιδερμίδα-, ενισχύει τη διάρκεια του foundation και κρατά το χρώμα του αναλλοίωτο όλη την ημέρα.

Καθημερινά: Το αόρατο πέπλο της Loose Setting Powder θα κρατήσει την επιδερμίδα σας ματ ό,τι κι αν γίνει, ακόμα και σε πολλή ζέστη ή μετά από αθλητικές δραστηριότητες.

Μήπως θέλετε ενυδατωμένη επιδερμίδα όλο το 24ωρο;

Τότε, το νέο Prep & Hydrate είναι το ιδανικό primer που χαρίζει λάμψη στη στιγμή και 24ωρη ενυδάτωση. Εφαρμόζεται πριν από το foundation Teint Idole Ultra Wear και χάρη στο υαλουρονικό οξύ, η επιδερμίδα γίνεται αμέσως πιο λεία και λαμπερή.

Θέλετε μακιγιάζ με εξαιρετικά μακρά διάρκεια;

Η Lancôme παρουσιάζει το νέο Fix It Forget It Setting Mist, ένα setting spray που κρατά το μακιγιάζ αναλλοίωτο για έως και 24 ώρες. Είναι ιδανικό χάρη στη διάφανη, μη κολλώδη σύνθεσή του που προστατεύει την  επιδερμίδα λειτουργώντας  σαν  ασπίδα  ενάντια  στη  ρύπανση.  Εφαρμόζεται  μετά το  μακιγιάζ,  για να προσφέρει προστασία μακράς διάρκειας· ταυτόχρονα όμως περιποιείται την επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας χάρη στα ευεργετικά του συστατικά και στην ιδιότητες της Βιταμίνης C, του moringa και του υαλουρονικού οξέος που καταπολεμούν τους ρύπους.

Καθημερινά: Ο καλύτερός σας φίλος για τις μέρες εκείνες που δεν προλαβαίνετε να σκεφτείτε το μακιγιάζ σας ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Με το Fix It Forget It Setting Mist, βάφεστε το πρωί και μετά το ξεχνάτε εντελώς!

ΟΤΑΝ Η TAYLOR HILL ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ "LIFEPROOF"

Καθώς είναι μια γυναίκα που συνεχώς τρέχει από τη μια φωτογράφιση στην επόμενη και από τη μια πτήση στην άλλη, η Taylor Hill θέλει να είναι σίγουρη ότι η επιδερμίδα και το μακιγιάζ  της  παραμένουν αψεγάδιαστα ό,τι κι αν γίνει. Η ομοιόμορφη, λαμπερή επιδερμίδα και το εντυπωσιακό look της απαθανατίζονται μέσα από τον φακό των φωτογράφων Mert Alas και Marcus Pigott. Με τέλεια κάλυψη, αποτέλεσμα μακράς διάρκειας και προστασία ενάντια στη ρύπανση, τώρα είναι έτοιμη για όλα.

Tags lancome, beauty, Ομορφια, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Taylor Hill, Lancome Lifeproof


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3578 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4072 s // Total time: 2.7650 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X