4 απλές ασκήσεις στο σπίτι για τέλειους κοιλιακούς


4 απλές ασκήσεις στο σπίτι για τέλειους κοιλιακούς

Απόκτησε σέξι, γραμμωμένη κοιλιά με αυτές τις κορυφαίες ασκήσεις.

Η κοιλιακή χώρα αποτελεί μέρος που το λίπος συσσωρεύεται ευκολότερα από οποιοδήποτε άλλο, γι’ αυτό πέρα από σωστή διατροφή απαιτείται και πολλή άσκηση για να έχουμε το αποτέλεσμα που ονειρευόμαστε.

  1. Ξαπλώνουμε ανάσκελα και έχουμε τα χέρια τεντωμένα πάνω από το κεφάλι και τα πόδια ίσια, να ακουμπούν το έδαφος. Εισπνέουμε και εκπνέοντας, ανασηκώνουμε την πλάτη μας και φέρνουμε τα χέρια τεντωμένα μπροστά μας. Ταυτόχρονα, λυγίζουμε το αριστερό μας πόδι και το φέρνουμε προς τον κορμό μας. Επιστρέφουμε στην αρχική μας θέση. Κάνουμε 10 επαναλήψεις για κάθε πόδι και έπειτα, για το άλλο. Δεν ξεχνάμε τις αναπνοές. Βοηθούν στην καλύτερη εκτέλεση των ασκήσεων.
  2. Αυτή η άσκηση θα ενδυναμώσει του πλάγιους κοιλιακούς μας. Ξαπλώνουμε στη δεξιά πλευρά του σώματος μας. Τα πόδια μας είναι τεντωμένα ευθεία. Ακουμπάμε το κεφάλι μας στο δεξί μας ώμο και την αριστερή μας παλάμη στο έδαφος. Ανασηκώνουμε το αριστερό μας πόδι, πάντα τεντωμένο, μέχρι να νιώσουμε τους πλάγιους κοιλιακούς να μας "τραβάνε". Μένουμε σε αυτή τη θέση για 5 δευτερόλεπτα και χαμηλώνουμε αργά το πόδι. Κάνουμε 3 σετ από 15 επαναλήψεις για κάθε πόδι.                          
  3. Για τους κάτω κοιλιακούς, ας δούμε μια σχετικά εύκολη και αρκετά αποτελεσματική άσκηση. Ξαπλώνουμε ανάσκελα και στηριζόμαστε στους αγκώνες μας. Προσέχουμε τα πόδια μας να είναι ελάχιστα λυγισμένα. Σηκώνουμε τα πόδια μας από το έδαφος και μένουμε στην θέση που είμαστε για 5 δευτερόλεπτα. Σιγά- σιγά επαναφέρουμε τα πόδια μας στην αρχική τους θέση. Κάνουμε 3 σετ από 20 επαναλήψεις.
  4. Στεκόμαστε όρθιες με το ένα πόδι μπροστά από το άλλο. Κάνοντας πηδηματάκια, αλλάζουμε κάθε φορά το πόδι που είναι μπροστά. Κάνουμε τα γνωστά "ψαλιδάκια". Επαναλαμβάνουμε διαρκώς για 20 δευτερόλεπτα.

Tags γυμναστικη, κοιλιακους, υγεια, health, gym, fitness


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2061 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4175 s // Total time: 2.6236 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X