Κύπριος επιχειρηματίας μαζί με την πανέμορφη σύζυγός του στο prive party της κόρης του Emilio Pucci [εικόνες]


Κύπριος επιχειρηματίας μαζί με την πανέμορφη σύζυγός του στο prive party της κόρης του Emilio Pucci [εικόνες]

Το ζευγάρι ταξίδεψε στην Φλωρεντία για τα γενέθλια της Laudomia Pucci.

Το ζευγάρι δεν σταματάει να ταξιδεύει και να ζει την κάθε στιγμή μοναδικά. Ο λόγος για τον Κύπριο επιχειρηματία, Μίλτο Καμπουρίδη και την γοητευτική σύζυγό του, Μαρίνα Βερνίκου. Οι δυο τους πριν λίγες μέρες βρέθηκαν στη Φλωρεντία για τα γενέθλια της Laudomia Pucci, της μοναχοκόρης του Emilio Pucci, που γιορτάστηκαν σε ένα prive party με 140 μόλις καλεσμένους στο παλάτι της οικογένειας.

"Ήταν μια υπέροχη βραδιά, από αυτές που μένουν αξέχαστες. H Laudomia είναι εκπληκτική οικοδέσποινα, ενώ το Palazzo Pucci αποπνέει την αρχοντιά και το class μιας άλλης εποχής", αποκάλυψε στο Gala, γυρνώντας από το ταξίδι της στη Φλωρεντία η γνωστή εφοπλίστρια.

Διαβάστε ακόμη: Το βίντεο της συζύγου Κύπριου επιχειρηματία που είδαν 245 εκατομμύρια χρηστών του instagram!

Το παλάτι των Pucci, που έγινε η δεξίωση, απέχει μόλις δυο τετράγωνα από την πλατεία του Duomo και τον Καθεδρικό Ναό και είναι ένα από τα πλέον ιστορικά κτήρια του 16ου αιώνα. Επί εποχής Pucci, μάλιστα, το παλάτι αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τα κοσμικά καλέσματα. Και τώρα άνοιξε τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους της Laudomia. Η Μαρίνα Βερνίκου με τον σύζυγό της, μάλιστα, ήταν οι μόνοι Έλληνες που βρέθηκαν στο prive event, καθώς γνωρίζονται με την γόνο των Pucci και περνούν σχεδόν ένα μήνα κάθε καλοκαίρι μαζί στο Πόρτο Χέλι!

Tags Laudomia Pucci, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6795 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3226 s // Total time: 3.0021 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X