Θέκλα Πετρίδου - Παναγιώτης Χριστοδούλου: Δείτε πως περνάνε στο γαμήλιο ταξίδι τους και η πρόταση από εκπομπή στην Ελλάδα


Θέκλα Πετρίδου - Παναγιώτης Χριστοδούλου: Δείτε πως περνάνε στο γαμήλιο ταξίδι τους και η πρόταση από εκπομπή στην Ελλάδα

Το τρολάρισμα της παρουσιάστριας σε συνάδερφο της…

Η Θέκλα Πετρίδου και ο σύζυγός της, Παναγιώτης Χριστοδούλου την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου αναχώρησαν για Αθήνα για να περάσουν ένα ρομαντικό γαμήλιο ταξίδι, δώρο από την εκπομπή "Όλα καλά".

Το ζευγάρι περνάει τέλεια και αυτό φαίνεται μέσα από τα social media.

Την Παρασκευή, η Θέκλα Πετρίδου ήταν καλεσμένη της Ζήνας Κουτσελίνη και όπως μας ενημέρωσε, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής "Αλήθειες με την Ζήνα" της ζήτησε να συνεργαστούν και να πηγαίνει τακτικά στην εκπομπή της.

Διαβάστε ακόμη: Η συγκλονιστική εξομολόγηση από τη Θέκλα Πετρίδου on air: "Πρώην σύντροφός μου με έσπασε στο ξύλο…"

Η παρουσιάστρια το απόγευμα του Σαββάτου επισκέφθηκε κομμωτήριο στο Σύνταγμα και με ένα βίντεο τρόλαρει την Χριστιάνα Αντωνίου η οποία την περασμένη βδομάδα την είχε σχολιάσει στο ένθετο της εκπομπής "Rock & Troll" για το hair style που κάνει το οποίο είναι κοινό με την Χριστιάνα Αριστοτέλους.

Χθες βράδυ επέλεξαν να δουν την θεατρική παράσταση «Beginnings», μια επιλογή του συζύγου της την οποία χαρακτήρισε εξερετική.

Tags παναγιωτης χριστοδουλου, θεκλα πετριδου, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2997 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2501 s // Total time: 3.5498 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X