Μαρία Μενούνος: Αυτός είναι ο λόγος που άργησε μιάμιση ώρα να πάει στον γάμο της


Μαρία Μενούνος: Αυτός είναι ο λόγος που άργησε μιάμιση ώρα να πάει στον γάμο της

H Μαρία Μενούνος το περασμένο Σάββατο, 6 Οκτωβρίου παντρεύτηκε τον αγαπημένο της στην Ελλάδα.

Η αγαπημένη σε όλους Μαρία Μενούνος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Keven Undergaro σε ένα παραδοσιακό γάμο στο χωριό της, Αρκαδία.

Η δημοσιογράφος και ηθοποιός μίλησε στην Σόνια Καζόνι και στο peoplegreececom και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μιάμιση ώρα που καθυστέρησε να πάει στην εκκλησία.

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Μενούνος – Keven Undergaro: Το υπέροχο φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι του μέλιτος στην Ιταλία!

Από την Καλαμάτα (που παρεμπιπτόντως είναι και ο τόπος καταγωγής της μητέρας της) ξεκίνησαν με το αυτοκίνητο για τον Άκοβο, ώστε να φορέσει το νυφικό της στο πατρικό της σπίτι και να ξεκινήσει για την εκκλησία. Όμως, τους περίμενε κι άλλο απρόοπτο: ο φίλος της Πάνος Σκούρας που οδηγούσε έχασε το δρόμο και, αντί να πάνε προς Αρκαδία, έστριψαν λάθος και πήραν το δρόμο για Αθήνα. Ο Keven τους ακολουθούσε με άλλο αμάξι, οπότε έχασε κι αυτός το δρόμο. Το αποτέλεσμα; Νύφη και γαμπρός έφτασαν στις 16.00 στον Άκοβο, την ώρα που κανονικά θα ξεκινούσε ο γάμος! Τελικά η νύφη έφτασε στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου στις 17.30, συνοδευόμενη από τον πατέρα της, με παραδοσιακή άμαξα – με το γαμπρό να έχει φτάσει κι αυτός καθυστερημένος, λίγη ώρα νωρίτερα.

Tags μαρία μενούνος, Keven Undergaro, showbiz κύπρος, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6675 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3404 s // Total time: 3.0079 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X