Εσύ γνωρίζεις ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στην επιδερμίδα σου;


Εσύ γνωρίζεις ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στην επιδερμίδα σου;

Τι χρώμα επιδερμίδα έχεις; Και ποιες αποχρώσεις σου ταιριάζουν; Η Pure Color σου δίνει όλες τις απαντήσεις...

Πέρα από τα χρώματα μαλλιών που μας αρέσουν - γούστα είναι αυτά εξάλλου - υπάρχουν και κάποια αντικειμενικά στοιχεία που καλό είναι να υπολογίζουμε... just to be on the safe side!

Σε αυτά, προφανώς συγκαταλέγονται οι αναλογίες του προσώπου σου, το χρώμα των ματιών σου, των φρυδιών σου, ακόμα και το πώς ντύνεσαι, αλλά τον πιο σημαντικό ρόλο παίζει η επιδερμίδα σου. Γιατί, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, το χρώμα της επιδερμίδας μας μπορεί μεν να αναδείξει, αλλά μπορεί και να υποβαθμίσει την απόχρωση των μαλλιών σου ή ακόμα και να κάνει το αποτέλεσμα να φαντάζει τελείως διαφορετικό από αυτό που είχες φανταστεί... Sad but true!

Ο βασικός κανόνας που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι αν έχεις ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, θα πρέπει να επιλέξεις για τα μαλλιά σου αποχρώσεις σε "ψυχρούς" τόνους. Αντίστοιχα αν η επιδερμίδα σου είναι πιο σκούρα, καλό θα ήταν να επιλέξεις αποχρώσεις σε πιο "ζεστούς" τόνους. Ας το δούμε πιο αναλυτικά, μην γίνει κανένα λάθος και τρέχουμε!

Αν η επιδερμίδα σου είναι λευκή, είτε επιλέξεις ξανθές, είτε καστανές είτε και μαύρες αποχρώσεις κινήσου προς σαντρέ ή περλέ τόνους που είναι ψυχροί. Διάλεξε, λοιπόν, αυτή που σου κάνει κλικ και βγάλε αμέσως τη selfie των selfies που θα επιβεβαιώσει την επιλογή σου… με μια ματιά!

Έχεις σταρένια επιδερμίδα; Τόλμησε επιλέγοντας αποχρώσεις που κρύβουν μέσα τους θερμούς τόνους (κόκκινους, σοκολατί, χάλκινους, μελί). Από εντυπωσιακό πυρόξανθο μέχρι σαγηνευτικό καστανοκόκκινο.. έχεις μια τεράστια γκάμα αποχρώσεων που ανοίγεται μπροστά σου για να επιλέξεις! Και βγες στον κόσμο -αλλά και στις selfies σου- με άλλον αέρα.

Όσο για τις σκουρόχρωμες επιδερμίδες, αυτές είναι ό,τι πρέπει για μαύρα μαλλιά και για αποχρώσεις του καφέ, από το σκούρο χρώμα του espresso μέχρι το γλυκό καστανό του cappuccino ή του latte. Ό,τι κι αν δοκιμάσεις, θα σε ενθουσιάσει!

H νέα μόνιμη βαφή Pure Color σε μορφή gel που δεν τρέχει, σχεδιάστηκε για εσένα που βάφεις μόνη σου τα μαλλιά σου στο σπίτι και θέλεις ευκολία στην εφαρμογή και φυσικό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η μοναδική καινοτομία της βαφής gel θα κάνει τη διαδικασία τόσο εύκολη και γρήγορη που δεν θα έχεις πλέον κανένα λόγο να μην τολμήσεις την αλλαγή που ονειρεύεσαι. Χάρη στη βελούδινη αλλά ταυτόχρονα σταθερή υφή του gel, η βαφή αναμειγνύεται εύκολα, απλώνεται γρήγορα και ομοιόμορφα και δεν τρέχει κατά την εφαρμογή.

Η επαναστατική φόρμουλα της Pure Color χαρίζει στα μαλλιά λαμπερό, έντονο χρώμα που διαρκεί και αντιστέκεται στο ξεθώριασμα. Ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένη με αλόη, κάκτο και έλαια Jojoba, μοντέρνα και περιποιητικά φυσικά συστατικά,  γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες, που θα δώσουν στα μαλλιά  σου την ενυδάτωση και περιποίηση που χρειάζονται.

Το Ρure Color σου χαρίζει μια υπεροχή παλέτα από 16 αποχρώσεις που δείχνουν ζωηρές και λαμπερές αλλά ταυτόχρονα τόσο φυσικές…για να αναδείξεις τον πιο pure εαυτό σου!

Tags Ομορφια, μαλλιά, hair, beauty, Pure Color


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2465 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2378 s // Total time: 2.4843 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X