H νέα πρόταση του οίκου Clarins για το μακιγιάζ του φθινοπώρου


H νέα πρόταση του οίκου Clarins για το μακιγιάζ του φθινοπώρου

Ανακαλύψτε την νέα φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Clarins, Joli Rouge et Noir, και αποκαλύψτε τον ακαταμάχητο εαυτό σας!

Έντονα χείλη, σκούρα μάτια που μαγνητίζουν, εξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες…ανακαλύψτε την νέα Φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ της Clarins, Joli Rouge et Noir, και αποκαλύψτε τον ακαταμάχητο εαυτό σας!

Το Joli Rouge έχει ξαναγεννηθεί και γίνεται τώρα Joli Rouge Gradation. Η νέα αυτή εκδοχή προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα και είναι πολύ εύκολη στην εφαρμογή και τέλειο για "on-the-go" καταστάσεις! Οι διπλές αποχρώσεις σε κάθε κοκκινάδι σχηματίζουν και χρωματίζουν τα χείλη με ένα εύκολο και γρήγορο βήμα χάρις στις γραμμές του.

Η κεντρική απόχρωση φωτίζει το εσωτερικό των χειλιών καθώς η πιο έντονη και σκούρα απόχρωση σχηματίζει την γραμμή των χειλιών και προσφέρει αντίθεση. Το διπλό χρώμα αναμειγνύεται πάνω στα χείλη, προσφέροντας φωτεινό αποτέλεσμα και ορατά πιο γεμάτα χείλη. Αυτά τα τρία Joli Rouge κοκκινάδια έχουν ένα εντυπωσιακό σχεδιασμό και προσφέρουν προσαρμοσμένα αποτελέσματα σε εντυπωσιακά χρώματα.

Μάτια γοητευτικά που τραβούν την προσοχή

Μην υποτιμάτε την δύναμη των ματιών… θα λατρέψετε το αδιάβροχο Eyeliner Gel εμπλουτισμένο με έντονα μαύρα pigments που θα σας βοηθήσει να πετύχετε το σοφιστικέ, έντονο λουκ στα μάτια που επιθυμείτε. Αδιάβροχο, αντιστέκεται στην υγρασία και στον ιδρώτα για 12 ώρες εφαρμογής.

Εξαιρετικά μακριές βλεφαρίδες

Το "αστέρι" της συλλογής, η Supra Volume Mascara αποκτά μια μοντέρνα διακόσμηση για ένα άψογο τελείωμα. Χάρις το αποτέλεσμα διπλού όγκου και φροντίδας των βλεφαρίδων, προσφέρει ορατά μακρύτερες βλεφαρίδες μόνο με λίγες εφαρμογές  από το βουρτσάκι. Προσφέρει έντονες μαύρες βλεφαρίδες. Το σύμπλεγμα "volume-boosting" βοηθά τις βλεφαρίδες να γίνουν πιο χοντρές κατά την διάρκεια του χρόνου.

Tags clarins, clarins Joli Rouge et Noir, makeup, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4224 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3392 s // Total time: 2.7616 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X