Ματ χείλη και εκθαμβωτικά χρώματα είναι η νέα πρόταση του οίκου Chanel


Ματ χείλη και εκθαμβωτικά χρώματα είναι η νέα πρόταση του οίκου Chanel

Ωθώντας το ματ στα όρια του εισάγεται μια νέα, σύγχρονη άκρη στο φωτεινό χρωμολεξικό της σειράς Rouge Allure του οίκου Chanel. 

Το αγαπημένο κραγιόν Rouge Allure Velver χαρίζει την μακράς διάρκειας λεία υφή του σε τέσσερις νέες ματ αποχρώσεις, των οποίων οι τριανταφυλλί καραμέλες, τα μαλακά ροζ και τα δαμασκηνί χρώματα αντισταθμίζουν τα ισχυρό βαθύ βλέμμα των ματιών. Τα κραγιόν Rouge Allure Velvet Extreme προσφέρουν νέες ποικιλίες χρωμάτων - με μέγιστο οπτικό αποτέλεσμα χωρίς να χάνουν από την κρεμώδη πολυτέλεια τους. Τα έξι χρώματα τους ταιριάζουν με το δράμα των ματιών σε μια επιλογή από έντονα μούρα-,μπορντό και κόκκινο- πορτοκαλί.

Η απόλυτη απορρόφηση του φωτός ολοκληρώνει το όραμα της συλλογής Rouge Allure 2018, με τη σειρά Rouge Allure Liquid Powder. Η πούδρα του κραγιόν ενεργοποιείται με την επαφή με τα χείλη, εξασφαλίζοντας διαρκή άνεση και υπερσύγχρονοlook.

ROUGE ALLURE VELVET EXTREME
H Chanel σπρώχνει τα υπάρχοντα όρια του ματ στο έσχατοάκρο με ένα νέο κραγιόν που πηγαίνει πιο πέρα και από το ματ. To Rouge Allure Velvet Extreme είναι ένα εξαιρετικά ματ κραγιόν που δίνει το αποτέλεσμα ενός δεύτερου δέρματος με άνετη υφή, προσφέροντας έντονο και μακράς διάρκειας μακιγιάζ. 

Εξασφαλίζει την τέλεια χρωματική ένταση χάρη στις εξαιρετικά μικροσκοπικές χρωστικές του ουσίες σε συνδυασμό με ένα μοναδικό σύμπλεγμα που αποτελείται από τσάι matcha, αμυγδαλέλαιο και βιταμίνη Ε. Ο συνδυασμός φυσικού ρυζιού και σκόνες από μαγνήσιο παρέχει μια ισχυρή δύναμη ματ αποτελέσματος, καθώς και μια απαλή αίσθηση και λεία δράση στα χείλη.

Το 2018, και για πρώτη φορά η Chanel παρουσιάζει τη συσκευασία του Rouge Allure σε μια πλήρως μαύρη ματ έκδοση.


6 ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
102 Modern: Καραμελένιο μπεζ
110 Impressive: Λαμπερό πορτοκαλί
112 Idéal: Κόκκινο
114 Épitome: Έντονο βατόμουρο
116 Extrême: Ζεστό μπορντό
118 Éternel: Μπεζ τριανταφυλλί

ROUGE ALLURE LIQUID POWDER
Το Rouge Allure Liquid Powder είναι μια νέα γενιά ματ υγρού κραγιόν που δημιουργεί ένα ξεχωριστή, απαλή πουδρέ αίσθηση στα χείλη με ένα μοναδικό θολό-ματ μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Η αισθητικά κρεμώδης υφή του δεύτερου δέρματος γλιστράει εκπληκτικά στα χείλη, μαλακώνοντας τα κατά την εφαρμογή, και δίνει ένα αίσθημα άνεσης και ελευθερίας.

Το Rouge Allure Liquid Powder ξεχωρίζει με έξι ζωντανά χρώματα του που δημιουργούν ένταση χάρη στις εξαιρετικά μικρονισμένες χρωστικές ουσίες και στη φωτεινότητα που εξασφαλίζει ένα διαφανές λάδι.

Το αισθητικό σφουγγαράκι που έχει για να εφαρμόζεται είναι ενσωματωμένο σε μια πολύχρωμη συσκευασία η οποία συμπιέζεται για εύκολη, εθιστική και εν κινήσει χρήση.


6 ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
950 Plaisir: Λαμπερό απαλό ροζ
952 Évocation: Μπεζ ροζ
954 Radical: Φωτεινό πορτοκαλί
956 Invincible: Φωτεινό κόκκινο
958 Volupté: Κόκκινο βατόμουρο
960 Avant-Gardiste: Ζεστό μπορντό

ROUGE ALLURE VELVET
Για να καλύψει όλο το εύρος του ματ, η Chanel δημιούργησε μια νέα limited-editionσυσκευασία για το Rouge Allure Velver σε μαύρο ματ και χρυσό χρώμα. Με τη βελουδένια του υφή, το Rouge Allure Velver παίρνει τη θρασύτητα του χρώματος σε άλλο επίπεδο. Ενισχύει τα χείλη με ένα άνετο και φωτεινό ματ αποτέλεσμα, καθώς και βαθιές, έντονες αποχρώσεις.

4 ΝΕΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
67 Peaceful: Απαλό ροζ
68 Émotive: Nude καραμελένιο
69 Abstrait: Έντονι τριαντάφυλλο
70 Unique: Δαμασκηνί

Tags chanel ROUGE ALLURE VELVET, chanel ROUGE ALLURE VELVET EXTREME, chanel ROUGE ALLURE LIQUID POWDER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0356 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3632 s // Total time: 2.3987 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X