Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής της Άντρεας Κυριάκου! 


Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής της Άντρεας Κυριάκου! 

Οι εικόνες που πόσταρε και το τρυφερό της μήνυμα!

Η αδερφή της Άντρεας Κυριάκου, Μαλβίνα, η οποία πριν από μερικές ημέρες έγινε θεία του μικρού Λαμπρινού, τον οποίο μάλιστα θα βαφτίσει μαζί με την αδερφή του Γιώργου Μερκή, έκανε μία πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που αφορά στα γενέθλια του πατέρα της. 

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Μερκής: Δείτε πως τον υποδέχθηκαν οι συμπαίκτες του στην Εθνική μετά τον ερχομό του μωρού του! [βίντεο]

Η ίδια ανήρτησε δύο εικόνες ποζάροντας με τον μπαμπά της και έγραψε στη λεζάντα: “ Απ’ όλους τους ρόλους που κατέχει στη ζωή της μια γυναίκα, διαλέγω ως αγαπημένο μου αυτόν της κόρης.

Όσο κι αν το δέσιμο μητέρας-μωρού είναι πηγαίο κι ισχυρό, το δέσιμο πατέρα-κόρης είναι μοναδικό γιατί δεν το γεννά τόσο η φύση –όχι στον ίδιο βαθμό τουλάχιστον– ούτε τους συνδέουν εννέα μήνες κι ένας ομφάλιος λώρος, αλλά το έχτισαν μαζί με χρόνο και προσπάθεια.

Πατέρας. Δύσκολη υπόθεση. Μεγάλη ευθύνη. Μεγάλη χαρά. Μεγάλο ζόρι. Είναι αυτός που σε αγαπάει και σε λατρεύει ανιδιοτελώς. Αυτός που θα συγκινείται με τις επιτυχίες σου, θα γελάει με τα αστεία σου και θα καμαρώνει δίπλα σου βλέποντάς σε να μεγαλώνεις. Γιατί πάντα θα είσαι το μικρό του κοριτσάκι.

Πατέρας. Ο έρωτας της ζωής σου. Ο φρουρός σου. Από εκείνον έμαθες να λες καλημέρα σε όλους γιατί "είναι ένδειξη πολιτισμού" όπως λέει και να χαρίζεις το χαμόγελό σου γιατί κάθε φορά που χαμογελάς εσύ, χαμογελάει κι αυτός. Φρόντισε να σε μάθει να αγαπάς τα ζώα, να τα φροντίζεις, να τα σέβεσαι και να τα θεωρείς οικογένειά σου. Σε αυτόν χρωστάς την υστερική φιλοζωία σου.

Ποτέ δε σταμάτησες να θες να του μοιάσεις. Το έβαλες στόχο ζωής να γίνεις έστω στο ελάχιστο σαν κι εκείνον ως γονιός κι ως άνθρωπος. Γιατί είναι εκείνος που σου χάρισε τα πιο πολύτιμα μαθήματα, χωρίς βιβλία ή σημειώσεις. Γιατί κάθε βόλτα που κάνατε μαζί, με εκείνον να σε κρατάει απ’ το χέρι, σου έδινε τα εφόδια και τη δύναμη να κατακτήσεις τον κόσμο. Να θέλεις να φτάσεις ψηλά, χωρίς να πατήσεις όμως κανέναν. Σ’ ευχαριστώ που με έμαθες να μη σε φοβάμαι, αλλά να σε σέβομαι. Σ’ ευχαριστώ που δεν ήσουν τέλειος. Που έκανες λάθη. Με έκανες δυνατό άνθρωπο.

Με έκανες να μαθαίνω μέσα από τα λάθη και τα δικά μου αλλά και των άλλων.

Ο πατέρας είναι για την κόρη του ιδανικό πρότυπο, ο άντρας που όλες ονειρευόμαστε να έχουμε κάποια στιγμή δίπλα μας. Έχει την πιο μεγάλη αγκαλιά και το πιο όμορφο χαμόγελο.

Όποιον και να γνωρίσεις, όποιος και να σταθεί στο πλάι σου κάποια στιγμή, ο άντρας που θα έχει πραγματικά κατακτήσει την καρδιά σου θα είναι ο πατέρας σου. 

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΠΑΚΗ ΜΟΥ. Σ’ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.. Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ”.
 

Tags αντρεα κυριακου, μαλβινα κυριακου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.4779 s (231 Queries.) // Parse time: 0.4062 s // Total time: 3.8841 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X