Προϊόντα μαλλιών με συστατικά 100% φυσικής προέλευσης


Προϊόντα μαλλιών με συστατικά 100% φυσικής προέλευσης

Για την δημιουργία της νέας σειράς, Source Essentielle χρειάστηκε να συνδυάσουν τη φυσική προέλευση με την αποτελεσματικότητα.

Η L’ Oreal δημιούργησε τη σειρά Source Essentielle όπου χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν ποικίλες προκλήσεις. Έπρεπε να συνδυάσουν τη φυσική προέλευση με την αποτελεσματικότητα, αλλά και να δημιουργήσουν μια σύνθεση στην οποία τα φυτικά συστατικά θα αιωρούνταν μέσα στο προϊόν. Ένα διπλό επίτευγμα, όμοιο ενός πραγματικού έργου τέχνης.

Έως και 100% συστατικά φυσικής προέλευσης

Η Source Essentielle, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο κομμωτήριο από τους επαγγελματίες είτε στο σπίτι από τις γυναίκες, αποτελείται από 4 σειρές προϊόντων, κάθε μία εκ των οποίων ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένες ανάγκες των μαλλιών: μαλλιά κανονικά, ξηρά, βαμμένα, και ευαίσθητο τριχωτό. Ας τις δούμε πιο αναλυτικά.

SOURCE ESSENTIELLE - ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΑΛΛΙΑ

Φροντίδα με 80% συστατικά φυσικής προέλευσης, εμπλουτισμένη με φύλλα ακακίας και αιθέριο έλαιο αλόης βέρα. Για μαλλιά ανάλαφρα, γεμάτα ζωντάνια, πλούσια και λαμπερά.

SOURCE ESSENTIELLE - ΞΗΡΑ ΜΑΛΛΙΑ

Φροντίδα με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, εμπλουτισμένη με άνθη γιασεμιού και έλαιο σουσαμιού. Προσφέρει εντατική θρέψη, για να κάνει τα μαλλιά πιο πλούσια και πιο απαλά. Σαμπουάν για θρέψη, και λάδι για θρέψη. Το λάδι εμπεριέχει 100% συστατικά φυσικής προέλευσης.

SOURCE ESSENTIELLE - ΒΑΜΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ

Φροντίδα με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης, εμπλουτισμένη με σύκο και άνθη ελίχρυσου. Για να κρατήσει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών λαμπερό για έως και 28 λουσίματα. Σαμπουάν για λάμψη, και λάδι για λάμψη. Το λάδι εμπεριέχει 100% συστατικά φυσικής προέλευσης.

SOURCE ESSENTIELLE - ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ

Σαμπουάν με 80% συστατικά φυσικής προέλευσης, εμπλουτισμένο με άνθη καλέντουλας και εκχύλισμα άνθους χαμομηλιού. Ξεμπερδεύει τους κόμπους και κρατά τα μαλλιά ευκολοχτένιστα. Κατάλληλο για το ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής.

Tags L’ Oreal, L’ Oreal Source Essentielle, hair, μαλλιά, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7750 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3143 s // Total time: 2.0892 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X