Bαθιά θεραπευτική ενυδάτωση οποτεδήποτε και οπουδήποτε


Bαθιά θεραπευτική ενυδάτωση οποτεδήποτε και οπουδήποτε

Μέσα σε λίγα λεπτά, οι ευαισθησίες υποχωρούν και το δέρμα είναι πιο σφριγηλό ενώ αναζωογονείται και αντανακλά μια λάμψη υγείας και ενυδάτωσης.

Δημιουργημένη από μία μοναδική φόρμουλα, εμπνευσμένη από τη θάλασσα, η The Treatment Lotion Hydrating Mask προέρχεται από τον πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά ορό, Miracle Broth™ της La Mer και το ένζυμο Revitalizing Ferment, προσφέροντας μια πιο νεανική όψη στην επιδερμίδα. Μέσα σε λίγα λεπτά, οι ευαισθησίες υποχωρούν και το δέρμα είναι πιο σφριγηλό ενώ αναζωογονείται και αντανακλά μια λάμψη υγείας και ενυδάτωσης.

 

MICRO FIBER ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η υψηλής απόδοσης μάσκα σχεδιάστηκε στην Ιαπωνία χρησιμοποιώντας τη μοναδική jet-spun διαδικασία για τη δημιουργία εκατομμυρίων μικρών ινών που προσδίδουν απαλή αίσθηση όπως το cashmere. Η μάσκα αγκαλιάζει απαλά το δέρμα, ενώ δρα στοχευμένα στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας για πιο απαλή, λεία και εμφανώς αναζωογονημένη όψη. Οι μοναδικές της ιδιότητες την καθιστούν ιδανική για τον εμπλουτισμό του δέρματος με ενυδάτωση και ενέργεια οποτεδήποτε και οπουδήποτε.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 

Miracle Broth™

Παρασκευασμένος από θαλάσσια φύκια βιώσιμων καλλιεργειών, που έχουν συλλεχθεί χειρωνακτικά, ο Miracle Broth™ προσδίδει ένα «κύμα» ηρεμίας που βοηθά στην καταπολέμηση των ερεθισμών και της ερυθρότητας , οδηγώντας την επιδερμίδα σε μια "επανεκκίνηση" βαθιάς ζωντάνιας που ακτινοβολεί.

The Revitalizing Ferment

Δημιουργημένο από ένα μείγμα φυκιών, συμπεριλαμβανομένου του Scenedesmus - μιας αρχαίας άλγης που προσαρμόστηκε από τον ωκεανό στην έρημο σχηματίζοντας ένα προστατευτικό κάλυμμα γύρω της - και σε συνδυασμό με 73 θαλάσσια μεταλλικά στοιχεία και θρεπτικά συστατικά, αυτό το πολυδιάστατο ένζυμο αναζωογονεί και ανανεώνει τα κύτταρα του δέρματος.

Softening Waters

Η τεχνολογία Διάσπασης Νερού της La Mer είναι εμπλουτισμένη με micro-gel από άλγη και υαλουρονικό οξύ, ώστε να δημιουργήσει ένα σύστημα παροχής που οδηγεί στην ανανεωτική, αναζωογονητική και ενυδατική δραστηριότητα στα πιο βαθιά στρώματα της επιδερμίδας.

ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ

Κάθε sheet mask είναι εμπλουτισμένη με την απαραίτητη ποσότητα από την The Treatment Lotion, επομένως με κάθε χρήση, ένα συμπυκνωμένο "κύμα" θεραπευτικής ενυδάτωσης τονώνει, ξυπνά και αναζωογονεί ορατά το δέρμα μέσα σε λίγα λεπτά. Για την απόλυτη τελετουργία ενυδάτωσης, προετοιμάστε το δέρμα με την The Treatment Lotion και συνεχίστε με την The Treatment Lotion Hydrating Mask.

Tags la mer, la mer Treatment Lotion Hydrating Mask, beauty, face, MASK, μασκα, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6215 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3423 s // Total time: 2.9637 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X