Ultra Rouge: Το πρώτο κραγιόν με βάση το νερό που εφαρμόζεται σαν ένα εξαιρετικά άνετο μελάνι


Ultra Rouge: Το πρώτο κραγιόν με βάση το νερό που εφαρμόζεται σαν ένα εξαιρετικά άνετο μελάνι

Ο Christian Dior δημιούργησε το Rouge Dior, ένα κραγιόν, εμπνευσμένο από την υψηλή ραπτική, στα μέσα της επανάστασης του new look.

Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior δημιούργησε το Ultra Rouge, το πρώτο κραγιόν με βάση το νερό που εφαρμόζεται σαν ένα εξαιρετικά άνετο μελάνι. Μια απλή ιδέα πίσω από μια σύνθετη καινοτομία με πολλαπλές ιδιότητες, όπως έντονα χρώματα, φωτεινό ημι-ματ αποτέλεσμα, 12ωρη διάρκεια και υφή πέντε φορές απαλότερη για θαυμάσια αίσθηση και ενυδάτωση.

"Το Ultra Rouge προσθέτει μια νέα μαγεία τόσο στην εμπειρία του κραγιόν όσο και στην έκφραση του κόκκινου χρώματος", εξηγεί ο Peter Philips. "Επειδή η σύνθεση λειτουργεί όπως ένα μελάνι που γίνεται τατουάζ στα χείλη και σαν ένα εξαιρετικά ανάλαφρο, έγχρωμο πέπλο, μου επέτρεψε να αναπτύξω νέες, πολύ έντονες και φωτεινές αποχρώσεις, σαν ένας ζωγράφος με νέα παλέτα χρωμάτων."

Κυκλοφορεί σε μια κομψή θήκη υψηλής ραπτικής, κατασκευασμένη από ένα υπερσύγχρονο, υγρό, κόκκινο μέταλλο που συμβολίζει τη γιορτή του χρώματος.

Dior Rouge Ink Lip Liner

Παράλληλα, ο oίκος Dior ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη της δημιουργικότητας και της εξειδίκευσης στο χρώμα, παρουσιάζοντας μια συλλογή απαραίτητων προϊόντων για τέλεια χείλη: το Dior Rouge Ink Lip Liner, το πρώτο υγρό κραγιόν σε μορφή στυλό couture που κυκλοφορεί σε 12 αποχρώσεις.

Tags dior, Dior Ultra Rouge, Dior Rouge Ink Lip Liner, lip liner, LIPSTICK, beauty, makeup, make-up, Μακιγιαζ, Ομορφια, κραγιον, μολύβι χειλιών


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6947 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2340 s // Total time: 2.9287 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X