Πως η γυμναστική μπορεί να γίνει τρόπος ζωής;


Πως η γυμναστική μπορεί να γίνει τρόπος ζωής;

Τα οφέλη της άσκησης στην ποιότητα ζωής μας αν την εντάξετε στην καθημερινότητά σας

Μπορεί από το σχολείο να μην μάθαμε την άξια της γυμναστικής και να ψάχναμε λόγους να απαλλαγούμε από το μάθημα, μπορεί να μην είμαστε μια χώρα γεμάτη πάρκα και ποδηλατοδρόμους και να έχουμε συνηθίσει να γυμναζόμαστε δυο μήνες πριν φτάσεις το καλοκαίρι για να δείχνουμε ωραίοι στην παραλία, ωστόσο, ποτέ δεν είναι αργά!

Ο βασικότερος λόγος για να γυμναζόμαστε είναι ότι διατηρούμε μια καλή φυσική κατάσταση. Με την συχνή άσκηση διατηρούμε το βάρος μας σε φυσιολογικά επίπεδα, τονώνουμε το μυϊκό μας σύστημα αλλά πάνω από όλα βελτιώνουμε την ψυχολογία μας.

Οι πιο συνήθεις λόγοι για να βάλει κάποιος την άσκηση στη ζωή του είναι ότι βελτιώνει την λειτουργιά του ανοσοποιητικού συστήματος και έτσι αποφεύγονται ασθένειες, δυναμώνει μύες, συνδέσμους, αρθρώσεις προς αποφυγή ενδεχόμενων τραυματισμών, βοηθάει στην καύση λίπους, βελτιώνει τη στάση του σώματος, αυξάνει την αντοχή, την ισορροπία και την ευλυγισία και μειώνονται οι μυοσκελετικοί πόνοι.

Πολλοί άνθρωποι ανήκουν στην κατηγορία "σιχαίνομαι την γυμναστική" άλλα, αν αναλογιστούν την πληθώρα αθλημάτων και τρόπων άσκησης, σίγουρα θα βρουν κάτι που τους ταιριάζει! Ας εντάξουμε, λοιπόν, την άσκηση στη ζωή μας και σίγουρα θα είμαστε ευγνώμονες για την βελτιωμένη ποιότητα ζωής μας, την ευεξία άλλα και το υγιές κορμί μας.

Η αρχή του φθινοπώρου είναι η κατάλληλη περίοδος να θέσετε στόχους και να τους πετύχετε, μιας και ο χρόνος είναι με το μέρος σου! Εντάσσοντας ένα σωστό πρόγραμμα γυμναστικής στη ζωή σου από τον γυμναστή σου με αερόβια και αναερόβια άσκηση και ακολουθώντας τους κανόνες της υγιεινής διατροφής, το αποτέλεσμα είναι σίγουρο, χωρίς στερήσεις και εξαντλητική γυμναστική!

Ξεκινήστε από τώρα λοιπόν!

Σταύρος Πέτρου

Fitness Personal Trainer

Instagram: profit_by_sp

Tags ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΤΡΟΥ, γυμναστικη, ΥΓΕΙΑ FITNESS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.7927 s (250 Queries.) // Parse time: 0.3467 s // Total time: 2.1394 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X