Ενυδάτωση σε μάτια και χείλη για μια όμορφη επιδερμίδα


Ενυδάτωση σε μάτια και χείλη για μια όμορφη επιδερμίδα

Τα μάτια αλλά και τα χείλη είναι δυο περιοχές που αφυδατώνονται πολύ εύκολα γι’ αυτό και η Clarins δημιούργησε δυο νέα προϊόντα για την αποκατάσταση της άνεσης, απαλότητας και την επαναφορά μιας όμορφης επιδερμίδας.

Η περιοχή των ματιών και χειλιών είναι δύο περιοχές πολύ ευαίσθητες που αφυδατώνονται πολύ εύκολα. Η λύση της Clarins; Η εμπειρία της στην ενυδάτωση την οδήγησε στο λανσάρισμα της σειράς Hydra-Essentiel το 2017 και στο βασικό της συστατικό, το organic leaf of life. Τώρα προχωρά στην δημιουργία δύο νέων προϊόντων ειδικά σχεδιασμένα για την φροντίδα των δύο αυτών ευαίσθητων περιοχών και στην αποκατάσταση της άνεσης, απαλότητας και την επαναφορά μιας όμορφης επιδερμίδας.

MOISTURIZING REVIVING EYE MASK

Μια έντονη ενυδατική μάσκα με μια απαλή υφή για να προσφέρει πιο όμορφα, ξεκούραστα, φωτεινά μάτια. Τα φυσικά εκχυλίσματα στην φόρμουλά του βοηθούν στην αποκατάσταση της ενυδάτωσης του δέρματος με αποτέλεσμα η περιοχή του ματιού να είναι άνετη και οι γραμμές αφυδάτωσης να γίνονται πιο ομαλές. Επίσης η εμφάνιση των μαύρων κύκλων μειώνεται. Μόνο σε μερικά δευτερόλεπτα το δέρμα είναι πιο απαλό, τα σημάδια κούρασης μειώνονται και τα μάτια φαίνονται ξεκούραστα.

1 προϊόν, 2 χρήσεις. Ένα άμεσα φωτεινό αποτέλεσμα σε μόνο 10 λεπτά ή μια έντονη μάσκα για την νύχτα. Μια πλούσια υφή που προσφέρει την φρέσκα αίσθηση ενός gel.

MOISTURE REPLENISHING LIP BALM

Ο συνδυασμός μια νέας γενιάς κεριού και ενυδατικών συστατικών που άμεσα και αποτελεσματικά ανακουφίζει τα χείλη και ενισχύει την ομορφιά τους. Τα χείλη μένουν ενυδατωμένα και έχουν ένα απαλό και άνετο αίσθημα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Με φρουτώδης νότες και γυαλιστερό αποτέλεσμα ενισχύει την ομορφιά των χειλιών και προσφέρει μια απαλή ροζ λάμψη.

Tags clarins, clarins Hydra-Essentiel, clarins Hydra-Essentiel MOISTURIZING REVIVING EYE MASK, clarins Hydra-Essentiel MOISTURE REPLENISHING LIP BALM, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0053 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0379 s // Total time: 0.0432 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X