Βάσω Λασκαράκη: Μίλησε για τη νέα της σχέση και το ενδεχόμενο να τη δούμε να ξαναπαντρεύεται!


Βάσω Λασκαράκη:  Μίλησε για τη νέα της σχέση και το ενδεχόμενο να τη δούμε να ξαναπαντρεύεται!

Γνωρίζετε πόσο χρονών είναι η ηθοποιός;

Η Βάσω Λασκαράκη  σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα σε ελληνικό έντυπο μίλησε μεταξύ άλλων για την ηλικία της αλλά και τον νέο της σύντροφο.

Στην ερώτηση για το ποια είναι η σχέση της με τον χρόνο και αν τον φοβάται η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά αποκαλύπτοντας και την ηλικία της: “Όχι. Ούτε έχω πρόβλημα με την ηλικία μου ούτε κρύβω την ηλικία μου. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ και ταμπού. Κλείνω τα 39 τον Οκτώβρη και χαίρομαι γι’ αυτό. Κάθε χρόνος που περνά για μένα είναι ένα μάθημα: Μαθαίνω πράγματα Ακόμη και για τον εαυτό μου. Βλέποντας την κόρη μου, την Εύα, να μεγαλώνει, συνειδητοποιώ πως μεγαλώνω και εγώ. Όπως το συνειδητοποιώ βλέποντας σε επανάληψη στην τηλεόραση παλιότερες δουλειές που είχα κάνει. Μου αρέσει όλο αυτό. Όχι, δεν τον φοβάμαι τον χρόνο. Ούτε θα τρελαθώ αν δω μία ρυτίδα ή μία άσπρη τρίχα”.

Η Βάσω Λασκαράκη ρωτήθηκε επίσης εάν νιώθει έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην σχέση την οποία βρίσκεται τώρα και απάντησε ότι: “Είμαι μια χαρά και βήμα-βήμα προχωράω τη ζωή μου. Σκέφτομαι τα πάντα θετικά.”


Διαβάστε ακόμη: Η σέξι φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη με μαγιό και το δημόσιο σχόλιο του συντρόφου της!


Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για τον αν τώρα που η μικρή μεγαλώνει, μεγαλώνει και το δίλημμα οικογένεια ή καριέρα.

Χαρακτηριστικά απάντησε: “Ήδη έχω επιλέξει. Τα τελευταία χρόνια απέχω από το θέατρα. Δεν είναι λιγότερο σημαντικό για μένα. Το αγαπώ και το σκέφτομαι κάθε μέρα. Φέτος αρνήθηκα πάλι τρία-τέσσερα πράγματα. Τα πρώτα χρόνια το έκανα γιατί ήταν μικρή. Έχει μεγαλώσει, αλλά λόγω των αλλαγών στη ζωή μας είπα και φέτος να μην το κάνω. Θεώρησα πώς πρέπει να είμαι δίπλα της και να μην έρθει ακόμη μία αλλαγή που η μαμά τα βράδια θα λείπει στο θέατρο. Της έχω εξηγήσει βέβαια πως αυτό κάποια στιγμή θα συμβεί, όμως τώρα δεν ένιωσα έτοιμη να το κάνω. Στις υπάρχουσες αλλαγές δεν ήθελα να προσθέσω στην καθημερινότητα της μικρής ακόμη μία άλλωστε κάθε μέρα έχω δέκα ώρες γύρισμα!”.
 

Tags βασω λασκαρακη, Ηθοποιός, σχεση, συντροφοσ, ηλικια, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5663 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2839 s // Total time: 2.8502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X