5 νέες επιλογές για lunch στη Λευκωσία


5 νέες επιλογές για lunch στη Λευκωσία

Τα καινούργια μαγαζιά της πρωτεύουσας που πρέπει να έχεις υπόψη για lunch break τις καθημερινές

Πέντε νέα αλλά και ανανεωμένα εστιατόρια έρχονται να προστεθούν στη λίστα των επιλογών μας για μεσημεριανό στο κέντρο της Λευκωσίας.

Το Παντοπωλείο "Καλή Όρεξη"
To γνωστό και βραβευμένο εστιατόριο της Λευκωσίας μετακόμισε σε νέο, εντυπωσιακό χώρο και περιοχή διατηρώντας όμως την ίδια φιλοσοφία στο μενού και τα πιάτα του όπως ακριβώς τη γνωρίσαμε και αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια. Το Παντοπωλείο μετακόμισε στη Μετοχίου 38 στη Λευκωσία και ανοίγει επίσημα την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου. Εδώ θα γευτείς ελληνική δημιουργική κουζίνα με επιρροές από τη Μεσόγειο και πιάτα ημέρας φτιαγμένα από υλικά κάθε εποχής.
(22675151) Μετοχίου 38, Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-00.00.

Ο Πρόεδρος
Μία ελληνική αλυσίδα εστιατορίων που ειδικεύεται στο σουβλάκι, το κεμπάπ και τις ανατολίτικες γεύσεις άνοιξε πρόσφατα το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο, το ένατο της αλυσίδας και συγκεκριμένα στη Θεμιστοκλή Δέρβη στη Λευκωσία. Εάν θέλεις να συνδυάσεις καλό φαγητό, γρήγορη και ποιοτική εξυπηρέτηση σε ένα μαγευτικό περιβάλλον θα πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς τον 'Πρόεδρο'. Εδώ θα φας άριστες ανατολίτικες γεύσεις, όπως καβουρμάς, λαχματζούν, σουτζούκι - παστουρμάς, παραδοσιακό φαλάφελ, κασερλί κεμπάπ , κεπμπάπ κοτόπουλο, γιαουρτλού κεμπάπ, σις μοσχάρι γάλακτος, μοσχαρίσια Ταλιάτα ακόμα και ελληνικό σουβλάκι στην πίτα. Μία καλή επιλογή για μεσημεριανό φαγητό στο κέντρο της πόλης.
(70088070) Θεμιστοκλή Δέρβη 9 & Στασικράτους γωνία 1, Λευκωσία. Δ-Κ 12.00-00.30. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus.

Tags lunch break, lunch, food news, φαγητο, ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5059 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2738 s // Total time: 2.7798 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X