Ο οίκος Chanel δίνει έμφαση στην υφή παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή μακιγιάζ


Ο οίκος Chanel δίνει έμφαση στην υφή παρουσιάζοντας τη νέα του συλλογή μακιγιάζ

Πατώντας το συναισθηματικό βάθος και την οπτική ένταση που προσφέρουν οι ματ επιφάνειες, η επιλογή των χρωμάτων των ματιών και των χειλιών στη συλλογή Apotheosis, Le Mat de Chanel προκαλεί μια μοναδική γυναικεία ευαισθησία.

Για την καινούρια συλλογή μακιγιάζ της Chanel, Φθινόπωρο - Χειμώνας 2018/19, η Lucia Pica αποφάσισε να δώσει έμφαση στην υφή. Πατώντας το συναισθηματικό βάθος και την οπτική ένταση που προσφέρουν οι ματ επιφάνειες, η επιλογή των χρωμάτων των ματιών και των χειλιών στη συλλογή Apotheosis, Le Mat de Chanel προκαλεί μια μοναδική γυναικεία ευαισθησία - βγαλμένη από την εσωτερική ησυχία, την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση.

Η αρμονία μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών κόσμων μιας γυναίκας αποτυπώνεται σε μια παλέτα χρωμάτων που αφήνει γήινες, φθινοπωρινές αποχρώσεις να σμιλευτούν μαζί με συναισθηματικές χρωματικές αποχρώσεις. Έχοντας στη σύνθεση τους να απορροφούν το φως, φαίνεται να ελέγχουν και να μαλακώνουν τη δύναμη του περιβάλλοντα χώρου. Ταυτόχρονα, οι τεχνικές καινοτομίες παρέχουν άνεση, ανυψώνοντας τα ματ προϊόντα σε ένα βελούδινο στρώμα, επιτρέποντάς τους να διατηρήσουν τη δική τους υγρασία καθώς γίνονται ένα με το δέρμα.
Όπως πάντα, οι κόκκινοι χρωματισμοί, που αποτελούν πλέον την υπογραφή της Pica, δρουν ως αντιστάθμισμα αλλά και πρόκληση, είναι πιο ζωηροί στη ματ τους υπερβολή.

Η LUCIA PICA ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2018, APOTHEOSIS, LE MAT DE CHANEL
Σε κάθε μια από τις συλλογές της η Lucia Pica δίνει έμφαση και σε ένα νέο τομέα στο γλωσσάρι της ομορφιάς, προσδιορίζει το αναπάντεχο, ανακαλύπτει νέες πτυχές για εξερεύνηση, και τότε αναθεωρεί και βελτιώνει αυτή την ιδέα στο ανώτατο σημείο που μπορεί να φτάσει. Στη συλλογή Φθινόπωρο - Χειμώνας 2018/19, οι ακραίες μορφές της υφής και των χρωμάτων συγκρούονται σε μια σειρά ματ προϊόντων για τα μάτια και τα χείλη και πηγαίνουν κατ 'ευθείαν στην καρδιά της γυναίκας με την οποία η ψυχική, έξυπνη νοοτροπία της Pica αντηχεί περισσότερο.

"Ξεκινώντας με μια τέτοια αφηρημένη έννοια όπως η ματ, με έσπευσε απευθείας στη γυναίκα που θα φορούσε αυτό το φινίρισμα και πώς αυτό θα την έκανε να σκέφτεται και να αισθάνεται", εξηγεί η Lucia Pica και συμπληρώνει: "Τη φαντάζομαι σίγουρη, εκλεπτυσμένη και κομψή, διανοούμενη αλλά ακόμα τολμηρή. Είναι απόλυτα αμετανόητη - το αγαπημένο μου είδος
γυναίκας!".

Η δυαδικότητα αποτελεί το υπόβαθρο σε κάθε συλλογή της Lucia Pica, της οποίας η στρατηγική να συνδυάζει προϊόντα με αντίθετα οπτικά εφέ χρησιμεύει για τη δημιουργία βάθους, συγκίνησης και μοντερνισμού στο πρόσωπο. Στη συλλογή Φθινόπωρο - Χειμώνας 2018/19, μια αναγεννημένη αντίληψη του ματ εκφράζεται μέσα από νέες ημιδιάφανα, υγρά φινιρίσματα που αναδεικνύουν το δέρμα και δεν το κρύβουν. Η λεπτότητα τους ενθαρρύνεται μέσα από μια πλούσια παλέτα γήινων αποχρώσεων, έγχρωμων τόνων και ζωντανών κόκκινων, τα οποία εντείνονται από τις υφές που απορροφούν το φως.

Δείτε στην πιο κάτω gallery την συλλογή...

Tags APOTHEOSIS, LE MAT DE CHANEL, chanel, makeup, make-up, beauty, Ομορφια, Μακιγιαζ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9995 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3555 s // Total time: 2.3550 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X