Ramona Filip: Στο front row του fashion show του οίκου Falconeri


Ramona Filip: Στο front row του fashion show του οίκου Falconeri

\"Είμαι κατενθουσιασμένη με την όλη διοργάνωση και πραγματικά αισθάνομαι μεγάλη τιμή που η Falconeri με επέλεξε σαν Βrand Αmbassador για την Κύπρο\", δήλωσε η σχεδιάστρια.

Ο οίκος Falconeri μας καλεί να επιβιβαστούμε και να απολαύσουμε ένα ταξίδι μέσα από τη νέα Φθινοπωρινή / Χειμερινή συλλογή του στο fashion show που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του brand στη Βερόνα της Ιταλίας, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σκηνικό ώστε να θυμίζει αληθινό αεροδρόμιο.

Ανάμεσα σε μοντέλα, celebrities και influencers από την Ιταλία και όλο τον κόσμο, ο φακός απαθανάτισε στην πρώτη σειρά του fashion show την σχεδιάστρια μόδας, Ramona Filip η οποία ήταν VIP καλεσμένη της Falconeri, ενώ είναι πλέον και επίσημα η Brand Ambassador της επωνυμίας στη Κύπρο. 

Η Ramona Filip δημιούργησε το δικό της total look Falconeri από κασμίρι και μετάξι σε γκρι αποχρώσεις και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

"Είμαι κατενθουσιασμένη με την όλη διοργάνωση και πραγματικά αισθάνομαι μεγάλη τιμή που η Falconeri με επέλεξε σαν Βrand Αmbassador για την Κύπρο. Το fashion show ήταν υπέροχο, οι δημιουργίες φανταστικές, αλλά πάνω απ’ όλα η φιλοξενία από τη Falconeri και όλη την ομάδα των ανθρώπων της, με έκαναν να αισθανθώ πραγματικά υπέροχα. Χαίρομαι πάρα πολύ που ανήκω στην οικογένεια Falconeri", δήλωσε η Ramona Filip.

Tags FALCONERI, fashion show, Ramona Filip, shopping, μόδα, στυλ, επίδειξη μόδας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9139 s (250 Queries.) // Parse time: 0.4108 s // Total time: 3.3248 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X