Αυτοί είναι οι 4 λόγοι που δεν σε φλερτάρουν οι άντρες


Αυτοί είναι οι 4 λόγοι που δεν σε φλερτάρουν οι άντρες

Ακολούθησε τις συμβουλές μας και οι άντρες θα σε δεν θα περάσεις απαρατήρητη

Είσαι μόνη αλλά αυτό δεν είναι επιλογή σου. Βγαίνεις αλλά δυστυχώς οι άντρες δεν σε πλησιάζουν. Τι πάει στραβά; Μήπως συνηθίζεις να κάνει κάποια από τα πιο κάτω; Αν ναι, αναθεώρησε και βρες τον τρόπο να δείξεις ότι είσαι ανοικτή για φλερτ και κάτι πιο σοβαρό…

Δεν παραγγέλνεις ποτό

Σε περίπτωση που δεν πίνεις αλκοόλ το αντιλαμβανόμαστε και μπράβο και πολύ καλά κάνεις. Ωστόσο, υπάρχει πάντα η εναλλακτική του χυμού ή τελοσπάντων κάποιου μη αλκοολούχου ποτού. Μην κάνεις το λάθος να παραγγείλεις νερό καθώς δείχνεις ότι πήγες για να φύγει σε 5 λεπτά. Από την πλευρά τους εκείνος δεν θα μπει στη διαδικασία να σε προσεγγίσει.

Είσαι ντυμένη πολύ πρόχειρα

Σε περίπτωση που βγαίνεις μονίμως με φόρμα και φούτερ, ενώ γύρω σου κυκλοφορούν γυναίκες υπερπαραγωγή, μην περιμένεις να έρθει κάποιος να σου μιλήσει γιατί μάλλον θα περιμένεις για πολύ. Και όχι, δεν έχει να κάνει με το γεγονός ότι δε φοράς κοντό εφαρμοστό φόρεμα όπως η διπλανή, αλλά γιατί δίνεις την εντύπωση ότι δε θέλεις να είσαι εκεί που είσαι και ότι θα προτιμούσες να είσαι στον καναπέ του σπιτιού σου.

Ασχολείσαι συνέχεια με το κινητό σου

Δεν είσαι σε σχέση, και ίσως να μη μιλάς με κανέναν στο κινητό και απλά εσύ χαζεύεις στα social media, ωστόσο εκείνος υποθέτει ή ότι μιλάς με άντρα, ή ότι δεν είσαι σε φάση γνωριμίας και φλερτ. Αφού τίποτα από τα δύο δεν ισχύει, γιατί το κάνεις;

Κάθεσαι στην καρέκλα ενώ όλοι είναι όρθιοι

Το να κάθεσαι σε μια καρέκλα ενώ όλες οι φίλες σου είναι όρθιες και χορεύουν τότε θα φαίνεται ότι είσαι ξινή και μονόχνωτη, χωρίς βέβαια αυτό να ισχύει. Σήκω και χόρεψε, έτσι θα δείξεις την σέξι πλευρά σου και σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Tags σχεσεις, σχεση, ψυχολογια, υγεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7336 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2325 s // Total time: 2.9661 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X