Άντρεα Κυριάκου: Λίγες ημέρες πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!


Άντρεα Κυριάκου: Λίγες ημέρες πριν γίνει μανούλα για πρώτη φορά μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Το τρυφερό της μήνυμα που μας συγκίνησε!  

Ο Γιώργος Μερκής και η Άντρεα Κυριάκου, έχουν ξεκινήσει να μετράνε αντίστροφα για την πιο όμορφη εμπειρία της ζωής τους, καθώς σε μερικές ημέρες θα υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τον γιο τους, που θα πάρει το όνομα Λαμπρινός. 

Η μέλλουσα μανούλα ανήρτησε μία εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου μας δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ποζάροντας με το σκυλάκι της, το οποίο λατρεύει και το μήνυμα που έγραψε προοριζόταν για εκείνο.

Διαβάστε ακόμα: Άντρεα Κυριάκου: Έτοιμη να μπει στο μαιευτήριο! [εικόνες]

“Κάποιοι άνθρωποι δυσκολεύονται να καταλάβουν ότι η αγάπη για το σκύλο σου μπορεί να είναι τόσο δυνατή όσο η αγάπη για τους συγγενείς σου! Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο ευλογημένη νιώθω που σε έχω σε αυτό το ταξίδι μαζί μου! Δεν σκέφτηκα ότι θα το βιώναμε αυτό μαζί! Αφού έκλεισες τα 10 προσευχόμουν να σε έχω μέχρι να γνωρίσω τον άντρα της ζωής μου, μετά προσευχόμουν να σε έχω την ημέρα του γάμου μου, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου… και τώρα μέχρι το μωρό μου να είναι αρκετά μεγάλο ώστε να καταλάβει πόσο σημαντικός είσαι! 14 υπέροχα χρόνια μαζί σου”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα. 


 

Tags αντρεα κυριακου, Γιώργος Μερκής, εγκυμοσύνη, κοιλια, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0143 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5566 s // Total time: 3.5710 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X