Η σύζυγός επώνυμου Κύπριου σοκάρει με όλα όσα είπε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της


Η σύζυγός επώνυμου Κύπριου σοκάρει με όλα όσα είπε για το πρόβλημα που αντιμετώπισε στην εγκυμοσύνη της

\"Η κάθε μελανιά στη φουσκωμένη σου κοιλίτσα , είναι μια όμορφη ζωγραφιά στον πιο υπέροχο καμβά του κόσμου\"

Eίναι μια υπέροχη μανούλα δυο δίδυμων κοριτσιών, της Ραφαέλας και της Ζωής οι οποίες τον Ιούλιο έσβησαν τον πρώτο τους κεράκι.

Ο λόγος για την Νατάσα Τούρζα, σύζυγός του Γιώργου Ρούσσου η οποία πέρασε μια δύσκολη εγκυμοσύνη κι ακόμη δυσκολότερα όταν γέννησε πρόωρα και έπρεπε να αποχωριστεί μια από τις δυο κορούλες της καθώς μεταφέρθηκε στην εντατική νεογνών για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος ρουτίνας.

Διάβαστε ακόμη: Η πιο όμορφη εικόνα! Δείτε τον Γιώργο Ρούσσο στην παιδική χαρά με τα δίδυμα κοριτσάκια του!

Πριν λίγες μέρες, ανήρτησε μια φωτογραφία στο Instagram και συγκλόνισε με όλα όσα εξομολογήθηκε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν την ενημέρωσαν ότι είχε θρομβοφιλία και πως θα έπρεπε καθημερινά να βάζει ένεση.

"Με αφορμή κάτι που διάβασα. - Θρομβοφιλία κ εγκυμοσύνη - Εδώ είμαι τεσσάρων μηνών και οι πρώτες μελανιές από τις καθημερινές ενέσεις που έκανα μόνη κάθε πρωί έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους. 329 ενέσεις στο σύνολο. Δεν είσαι η μόνη… Δεν είσαι μόνη.. Και θα σου πω το πιο όμορφο που είχα διαβάσει κάποτε: " Η κάθε μελανιά στη φουσκωμένη σου κοιλίτσα , είναι μια όμορφη ζωγραφιά στον πιο υπέροχο καμβά του κόσμου", ήταν τα λόγια ελπίδα που έδωσε σε όλες τις κοπέλες.

Tags νατάσα τουρζα,γιώργος ρούσσος,διασημοι,showbiz κύπρος,gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0944 s (277 Queries.) // Parse time: 0.3172 s // Total time: 3.4116 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X