Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για πρώτη φορά εξηγώντας του λόγους που δεν έχουν σχέσεις πλέον με το Σάκη Τανιμανίδη! [βίντεο]


Ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για πρώτη φορά εξηγώντας του λόγους που δεν έχουν σχέσεις πλέον με το Σάκη Τανιμανίδη! [βίντεο]

Τι συνέβη ανάμεσα στους δύο πρώην κολλητούς;

Σε πρόσφατή του συνέντευξή στο e-dailygr, ο Γιώργος Μαυρίδης, αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε θέματα που αφορούν στη φιλία και πιο συγκεκριμένα, για περιπτώσεις όπου δύο φίλοι αποφασίζουν να κάνουν κάποια δουλειά μαζί. 

Το απόσπασμα αναμεταδόθηκε από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κου Κου” και όπως σχολιάστηκε από την εκπομπή ο Γιώργος Μαυρίδης φαίνεται να αναφέρεται στην σχέση του με τον παρουσιαστή, Σάκη Τανιμανίδη.

Διαβάστε ακόμη: Επιτέλους το είπε! Η Νικολέττα Ράλλη επιβεβαίωσε τη σχέση της on camera με τον Γιώργο Μαυρίδη! [βίντεο]

Χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης είπε: “Αυτό που λέει μια παροιμία "μην κάνεις με φίλους δουλειές" το θεωρώ λάθος. Καλό είναι να κάνεις δουλειές με φίλους γιατί όταν κάνεις δουλειά με έναν φίλο, καταλαβαίνεις πραγματικά αν είναι φίλος. Για μένα η φιλία είναι κάτι πολύ σοβαρό. Αν ξεκινήσεις να κάνεις δουλειά με έναν φίλο και τελικά η φιλία μεταφράζεται στον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, δεν ήσουν ποτέ φίλος. Εσύ κρατάς το νούμερο κι εγώ συνεχίζω τη ζωή μου. Δεν έχω να σου πω κάτι άλλο”.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

Tags γιώργος μαυρίδης, σακης τανιμανίδης, διασημοι, σχεση, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6209 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3195 s // Total time: 2.9404 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X