Νικόλας Ιωαννίδης – Μαρία Κορτζιά: Μας μίλησαν μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα του "Success Story"


Νικόλας Ιωαννίδης – Μαρία Κορτζιά: Μας μίλησαν μία ημέρα πριν από την πρεμιέρα του "Success Story"

Όλα όσα δηλώσαν στο ilovestyle.com εκφράζοντας την ανυπομονησία τους!  

Πρεμιέρα κάνει αύριο, 29 Σεπτεμβρίου, στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, στις 19:15, η πολυαναμενόμενη εκπομπή “Success Story” με τους Νικόλα Ιωαννίδη και Μαρία Κορτζιά. 

Οι δύο παρουσιαστές, λίγες ώρες πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου, όπου επιφυλάσσουν μία συγκινητική έναρξη, μίλησαν στο ilovestyle.com και πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε τι μας είπαν.

Μέσα από τους προσωπικούς σας λογαριασμού στα social media, έχουμε παρατηρήσει ότι οι σχέσεις σας είναι πέρα από επαγγελματικές. Ήσασταν φίλοι από πριν; 

Νικόλας Ιωαννίδης: Είναι γνωστό ότι με την Μαρία μας συνδέει εδώ και χρόνια μια γερή και αληθινή φιλία. Είναι ίσως ο πιο αληθινός άνθρωπος και όποιος την έχει φίλη και γενικά στη ζωή του είναι πολύ τυχερός. 

Μαρία Κορτζιά: Με τον Νικόλα είμαστε χρόνια φίλοι. Η σχέση μας ξεκίνησε από τη γνωριμία μας στο διαγωνισμό ομορφιάς που συμμετείχα το 2013! 

Από τότε δέσαμε και συνεργαστήκαμε αρκετές φορές. Πάντα θέλαμε να παρουσιάσουμε κάτι μαζί! Και να που έγινε! 

Νικόλα μου, ποιες οι διαφορές του “Success Story” από την εκπομπή που έκανε πέρσι στο TVOne, “Αλλάζω”; 
 

Ν: Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω (γέλια). Ευτυχώς οι διαφορές είναι πάρα πολλές. Καταρχάς υπάρχει σεβασμός και αγάπη στην ομάδα που πλαισιώνει το Success Story. Σε συνέχεια οι διαφορές είναι αισθητές, στην παραγωγή, στη σκηνοθεσία, στην εικόνα και το πιο σημαντικό στο μοντάζ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και ελπίζω να το αγαπήσει και ο κόσμος όσο και εμείς. Επίσης, η πιο σημαντική αλλαγή είναι ότι σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε την πορεία δύο ανθρώπων και όχι ενός.

Μαρία μου, μένεις μόνιμα στην Κοπεγχάγη. Πόσο δύσκολο είναι για σένα να πηγαινοέρχεσαι;

Μ: Αυτό το διάστημα που κάναμε τα γυρίσματα οφείλω να ομολογήσω πως ήταν αρκετά δύσκολο και κουραστικό για μένα να πηγαινοέρχομαι. Σας λέω όμως με βεβαιότητα πως δεν το μετάνιωσα ούτε δευτερόλεπτο.  Αγαπώ πολύ τη δουλειά μου και περνάμε υπέροχα στα γυρίσματα. Η ομάδα μας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη! 

Απ’ ότι γνωρίζουμε έχουν ολοκληρωθεί αρκετά από τα γυρίσματα του "Success Story". Ποια στιγμή ήταν η πιο συγκινητική για εσάς και γιατί;

Ν: Δυστυχώς έχουν συμπληρωθεί, ναι, και δεν σου κρύβω ότι μας λείπει ήδη πολύ. Οι πιο συγκινητικές στιγμές ήταν στην αρχή αλλά και στο τέλος ενός επεισοδίου. Στην αρχή γιατί εκεί γνωρίζεις τον συμμετέχοντα και ξεκινάς να τον μαθαίνεις και σου εμπιστεύεται τους λόγους που τον οδήγησαν να δηλώσει συμμετοχή αλλά και στο τέλος που ούτε εμείς δεν πιστεύουμε στα αποτελέσματα. Όταν βλέπεις έναν άνθρωπο να ξαφνιάζεται με το είδωλο του στον καθρέφτη και να κλαίει από χαρά αντιλαμβάνεσαι ότι η συγκίνηση είναι μεγάλη. 

Μ: Η πιο συγκινητική στιγμή για μένα ήταν όταν είδα πόσο μεγάλη αλλαγή έχει κάνει συγκεκριμένα ένα άτομο όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. 
 

Ποια είναι τα πρώτα συναίσθημα που νιώθετε όταν βλέπετε μια γυναίκα να μεταμορφώνεται;
 

Ν: Καταρχάς συγκίνηση αλλά και περηφάνια για την ίδια την κοπέλα γιατί αν δεν πάρουν την εσωτερική απόφαση για να αλλάξουν ότι βοήθεια και να τους δοθεί σίγουρα τα αποτελέσματα δεν θα είναι θετικά. Αλλά και εγώ προσωπικά νιώθω  πολύ χαρούμενος που μέσα από μια εκπομπή τους δίνεται μια δεύτερη ευκαιρία. 

Μ: Συγκίνηση και χαρά! Γιατί πρώτα από όλα το βιώνουν αυτοί και μετά εμείς. Όταν βλέπεις πως αλλάζει θετικά η ψυχολογία ενός ανθρώπου νιώθεις σίγουρα υπέροχα. 
 

Πρόκειται για ένα concept εκπομπής αρκετά πρωτότυπο για τα κυπριακά, τηλεοπτικά δεδομένα. Τι σας έκανε να αποδεχθείτε την πρόταση που σας έγινε; 
 

Ν: Μα δεν μας έγινε καμία πρόταση (γέλια). Η εκπομπή είναι καθαρά μια δική μου πρωτοβουλία γιατί ήθελα να εξελίξω τη γνώσεις μου γύρω από την μόδα σε ένα άλλο επίπεδο. Μια εκπομπή που στο εξωτερικό προβάλλεται εδώ και χρόνια. Και εδώ θέλω να ευχαριστήσω το ΣΙΓΜΑ για την υποστήριξη και την αγάπη που μας έδειξαν μιας εξαρχής.
Μ: Αυτό που με έκανε προσωπικά να πω ναι είναι η απίστευτη ομάδα που υπάρχει πίσω από αυτό και σίγουρα ο Νικόλας που ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του. Τους έχω όλους εμπιστοσύνη. Και μέχρι στιγμής με έχουν δικαιώσει!
 

Τι να περιμένουμε να δούμε στην πρεμιέρα του “Success Story” το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου;
 

Ν: Στην πρεμιέρα να περιμένετε να δείτε δύο ιστορίες ανθρώπων που έχουν το ίδιο ταξίδι, τον ίδιο στόχο και είναι συνοδοιπόροι στο πιο όμορφο ταξίδι. Υπάρχει συγκίνηση, αγωνία και να δείτε αν έχουν καταφέρει το δικό τους Success Story!

Μ: Έχετε να δείτε πολλά. Κάτι διαφορετικό και κάτι ανατρεπτικό. Το σημαντικό όμως είναι πως θα πάρουμε όλοι ένα μήνυμα. Αυτό είναι η θέληση και το πάθος ενός ανθρώπου! 
 

Tags νικολας ιωαννιδης, μαρια κορτζια, Συνεντευξη, success story, showbiz κύπρος, gossip, ΣΙΓΜΑ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3441 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4273 s // Total time: 2.7714 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X