Το φαντασμαγορικό fashion show της Intimissimi με τίτλο "Enchanted Forest"


Το φαντασμαγορικό fashion show της Intimissimi με τίτλο "Enchanted Forest"

Εντυπωσιακή, λαμπερή και όπως πάντα θεαματική ήταν η καθιερωμένη επίδειξη μόδας της ιταλικής εταιρείας εσωρούχων Intimissimi, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στη Βερόνα.

Η νέα συλλογή που παρουσιάστηκε καθώς και το "μαγεμένο" σκηνικό μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων και τους πρόσφερε μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Το show άνοιξε η διεθνής πρέσβειρα του brand, Irina Shayk και ακολούθησαν δημοφιλής μοντέλα μεταξύ των οποίων οι καλλονές Isabeli Fontana και Anne V. Τα φλας ήταν στραμμένα και στην πρώτη σειρά όπου καθόταν η ηθοποιός Sarah Jessica Parker, πρέσβειρα της επόμενης σεζόν της Intimissimi και η πασίγνωστη blogger, Chiara Ferragni.

Η λίστα των εκλεκτών καλεσμένων στο fashion show περιλάμβανε πασίγνωστα ονόματα από το χώρο της μόδας, ηθοποιούς και παρουσιαστές από όλο το κόσμο καθιερώνοντας το ως "the place to be".

Από την επίδειξη δεν μπορούσαν να απουσιάζουν η Έβελυν Καζατζόγλου και η Τόνια Σωτηροπούλου, πρέσβειρες της Intimissimi στην Κύπρο και στην Ελλάδα αντίστοιχα, οι οποίες μοιράστηκαν με τους follower τους στα social media πολλές στιγμές από το show.

Tags Intimissimi, μόδα, στυλ, fashion, shopping, style


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1337 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3532 s // Total time: 2.4868 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X