Νέο Πρόγραμμα ΣΙΓΜΑ: Δείτε ποιοι βρέθηκαν στην παρουσίαση με έκπληξη της βραδιάς τον Σάκη Ρουβά [Μέρος Β]


Νέο Πρόγραμμα ΣΙΓΜΑ: Δείτε ποιοι βρέθηκαν στην παρουσίαση με έκπληξη της βραδιάς τον Σάκη Ρουβά [Μέρος Β]

Συνεργάτες και φίλοι βρέθηκαν στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου για να δουν από κοντά όλα όσα επιφυλάσσει το ΣΙΓΜΑ για τη σεζόν 2018-19.

Το ΣΙΓΜΑ πραγματοποίησε την παρουσίαση προγραμμάτων του τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Τραπέζης Κύπρου στη Λευκωσία. Συνεργάτες και φίλοι ήρθαν να δουν από κοντά όλα όσα επιφυλάσσει το ΣΙΓΜΑ για τη σεζόν 2018-19.

Αρχικά, μέσα από την ομιλία του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Εκδοτικού Οίκου ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ κύριος Χρύσανθος Τσουρούλλης αποκάλυψε τη νέα αισθητική γραμμή που ακολουθεί ο σταθμός με τα ανανεωμένα id’s που προσδίδουν μια φρεσκάδα στην εικόνα του σταθμού. Ακολούθως, ανέφερε τις εκπομπές που θα μας κρατήσουν συντροφιά αυτή τη σεζόν, ενώ ταυτόχρονα επιβεβαίωσε ό,τι «όλα μπορούν να συμβούν» καλώντας στη σκηνή τον απόλυτο σταρ της ελληνικής μουσικής σκηνής Σάκη Ρουβά. Μια έκπληξη που πραγματικά άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ενημερωτικά, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ δεν έδωσε στους παρευρισκόμενους κανέναν αναμνηστικό δωράκι γιατί προτίμησε, ενισχύοντας τη δράση της κοινωνικής του ευθύνης να πραγματοποιήσει δύο ευχές παιδιών μέσω του συνδέσμου "ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ" που πάσχουν από καρκίνο, χαρίζοντας τους στιγμές χαράς και πραγματοποιώντας μια επιθυμία τους.

Δείτε ποιοι παρευρέθηκαν στην πιο κάτω gallery...

Tags social life, socialite, κοσμικα, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση, παρουσιαση προγραμματος σιγμα 2018-19


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8996 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4081 s // Total time: 2.3077 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X