Η συγκινητική κίνηση του ΣΙΓΜΑ στην χθεσινοβραδινή παρουσίαση προγραμμάτων! 


Η συγκινητική κίνηση του ΣΙΓΜΑ στην χθεσινοβραδινή παρουσίαση προγραμμάτων! 

Την ανακοίνωση έκανε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης στην ομιλία του  

Το βράδυ της Δευτέρας, 24 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του πολιτιστικού ιδρύματος της Τράπεζας Κύπρου, η παρουσίαση προγραμμάτων του ΣΙΓΜΑ για τη σεζόν 2018-19.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ δεν έδωσε στους παρευρισκόμενους κανέναν αναμνηστικό δωράκι γιατί προτίμησε, ενισχύοντας τη δράση της κοινωνικής του ευθύνης να πραγματοποιήσει δύο ευχές παιδιών μέσω του συνδέσμου “ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ” που πάσχουν από καρκίνο, χαρίζοντας τους στιγμές χαράς και πραγματοποιώντας μια επιθυμία τους.

Διαβάστε ακόμα: Χρύσανθος Τσουρούλλης: Το ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά επί σκηνής στην παρουσίαση προγράμματος του ΣΙΓΜΑ! [εικόνες & βίντεο]

Μάλιστα προβλήθηκε το μήνυμα του Γιώργου Πενηνταέξ, Προέδρου του συνδέσμου, ο οποίος αγκάλιασε αυτή τη χειρονομία του καναλιού και δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. 

“Αντί ο σταθμός να προσφέρει δώρα στους καλεσμένους του… Θα καλύψει τα έξοδα των ευχών δύο παιδιών. Ένα κοριτσάκι θέλει να αποκτήσει το δικό του υπνοδωμάτιο… και το δεύτερο κοριτσάκι θέλει να επισκεφθεί την Eurodisney…”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πενηνταέξ.

Tags χρύσανθος τσουρούλλης, κάνε μια ευχή, ΣΙΓΜΑ, παρουσίαση προγραμμάτων


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3534 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2799 s // Total time: 2.6333 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X