Η νέα συλλογή μακιγιάζ της Bobbi Brown είναι εμπνευσμένη από την τάση του καμουφλάζ


Η νέα συλλογή μακιγιάζ της Bobbi Brown είναι εμπνευσμένη από την τάση του καμουφλάζ

Μια σειρά από πλουσιες αποχρώσεις, μεταλλικά στοιχεία και έντονες λεπτομέρειες.

Για το φθινόπωρο η Bobbi Brown άντλησε έμπνευση από την τάση του καμουφλάζ - το χαρακτηριστικό fashion print - και δημιούργησε μια σειρά από πλούσιες αποχρώσεις, μεταλλικά στοιχεία και έντονες λεπτομέρειες. Μέσα στην παλέτα σε στυλ παραλλαγής θα βρεις γήινες σκιές ματιών, ανάμεσα σε βελούδινες ματ και λαμπερές αποχρώσεις, μαζί με μια εκπληκτική εκδοχή της Highlighting Powder σε απόχρωση που προσφέρει λάμψη στην επιδερμίδα. Η σειρά ολοκληρώνεται με χρωματιστές σκιές, πρωτότυπα βερνίκια νυχιών και lip-colors σε πλούσιες αποχρώσεις. Το signature look της συλλογής: λαμπερό δέρμα με έντονες χρωματιστές πινελιές σε μάτια και νύχια.

NEA CAMO LUXE EYE & CHEEK PALETTE

Μια παλέτα ματιών και λάμψης που περιλαμβάνει μια σειρά από σκιές ματιών και την Highlighting Powder. Οι φόρμουλες εφαρμόζονται απαλά και αναμειγνύονται εύκολα, διατηρώντας το χρώμα τους εξαιτίας της πλούσιας υφής τους, ενώ παράλληλα, σας δίνουν τη δυνατότητα να τις εφαρμόσετε σε περισσότερες στρώσεις για μεγαλύτερη ένταση. Κατασκευασμένη με "καθαρή" βάση και χρώματα που αντανακλούν τη λάμψη των μαργαριταριών, η Highlighting Powder δημιουργεί κάνει το δέρμα σας να ακτινοβολεί. Η μεταξένια και απαλή πούδρα εφαρμόζεται ομαλά και ομοιόμορφα.

Matte Eye Shadow Bone, Matte Eye Shadow Wheat, Matte Eye Shadow Cool Grey, Metal Eye Shadow Smokey Brown, Sparkle Eye Shadow Camo, Matte Eye Shadow Cool Brown, Highlighting Powder Warm Glow.

Η συλλογή περιλαμβάνει:

Βερνίκια νυχιών στις αποχρώσεις Camo & Khaki

Luxe Lip Color σε Pink Nude, Downtown Plum & Neutral Rose

Eye Opening Mascara

Long-Wear Gel Eyeliner στις αποχρώσεις Cypress & Forest Shimmer

ΝΕΑ LUXE EYE SHADOW MULTICHROME

Κορυφαίο 3D εφέ με πρωτοφανές οπτικό βάθος και πολυδιάστατο χαρακτήρα, διάρκεια 8 ωρών, χωρίς να "σπάει", να ξεθωριάζει ή να αλλοιώνεται η απόχρωση.

Luxe Eye Shadow Multichrome στις αποχρώσεις Incandescent & Jungle.

Tags bobbi brown, Bobbi Brown CAMO LUXE COLLECTION, makeup, make-up, beauty, Μακιγιαζ, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6348 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3254 s // Total time: 2.9602 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X