Lindsay Lohan: Ο Έλληνας τραγουδιστής που τη ξετρέλανε και το εξέφρασε δημόσια!


Lindsay Lohan: Ο Έλληνας τραγουδιστής που τη ξετρέλανε και το εξέφρασε δημόσια!

Μάθετε για ποιον πρόκειται…

Σε αγαπημένο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, όπου εμφανίζεται το συγκρότημα 719 στο πλευρό του Κωνσταντίνου Αργυρού, βρέθηκε η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Lindsay Lohan.

Η Αμερικανίδα celebrtity δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, ένα βίντεο από την εμφάνιση του συγκροτήματος, εστιάζοντας φανερά στον τραγουδιστή Χρίστο Ζωτιάδη.
 

Διαβάστε ακόμη: Ο τραγουδιστής που ποζάρει γυμνός και θέλει να τραγουδήσει έτσι στη Φαίη Σκορδά!
 

Αναδημοσιεύοντας το βίντεο, στον δικό του προσωπικό λογαριασμό ο τραγουδιστής έγραψε στη λεζάντα: “Συνήθως στα post μου είμαι λιγομίλητος ... Το να βλέπεις τον εαυτό σου, όμως, στο προφίλ μιας παγκοσμίου φήμης σταρ όπως η @lindsaylohan είναι κάτι που ούτε μπορείς να το περιγράψεις με λόγια, ούτε γίνεται κάθε μέρα, ούτε συνηθίζεται, ούτε σε κάνει να είσαι λιγομίλητος... Ένα συναίσθημα νομίζω μπορεί να υπάρξει και αυτό είναι περηφάνια... Για ένα και μόνο λόγο... για την αναγνώριση του κόπου όλα αυτά τα χρόνια! Το να βλέπεις κάτι τέτοιο που συμβαίνει σπάνια στα ελληνικά δεδομένα σου δίνει δύναμη αν μη τι άλλο να συνεχίζεις ακόμη πιο σκληρά την δουλειά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ! 719! So... Can you Feel our energy??? Thank you so much Lindsay! Ιt was an honor!!!”.


Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

 

Tags Lindsay Lohan, χριστος ζωτιαδης, βίντεο, διασημοι, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3380 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3787 s // Total time: 2.7167 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X