Η αποκάλυψη που έκανε και δεν γνωρίζαμε! Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύεται για τρίτη φορά! [εικόνες]


Η αποκάλυψη που έκανε και δεν γνωρίζαμε! Η Αθηνά Οικονομάκου παντρεύεται για τρίτη φορά! [εικόνες]

Τα πιο εντυπωσιακά στιγμιότυπα από το bachelorette party της!

Ο γάμος της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου όπως έχουμε ήδη αναφέρει είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο, 6 Σεπτεμβρίου, στη Μύκονο.

Λίγο πριν από το γάμο της η αγαπημένη ηθοποιός, απόλαυσε το bachelorette πάρτι της μαζί με τις αγαπημένες της φίλες και από αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η Βάσω Λασκαράκη.

Τόσο η Αθηνά όσο και οι φίλες της μοιράστηκαν στα κοινωνικά τους δίκτυα πολλά στιγμιότυπα από το λαμπερό bachelorette της ηθοποιού. Όπως μπορείτε να δείτε πιο κάτω όλες οι κοπέλες φοράνε τα ίδια ρούχα, short jeans, floral μπλούζες και υπέροχα χειροποίητα καπέλα.

Διαβάστε ακόμη: Πρόβα νυφικού για την Αθηνά Οικονομάκου! [βίντεο]

Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν, ένα σχόλιο της της ηθοποιού σε μια από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, όπου χαρακτηριστικά έγραψε: “Σας εύχομαι από καρδιάς να βρείτε έναν άντρα που να ανυπομονείτε να τον παντρευτείτε για 3η φορά και να αποκτήσετε φίλες ζωής όπως τις δικές μου”.

Μέχρι στιγμής όμως γνωρίζαμε μόνο ότι η Αθηνά Οικονομάκου και ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος παντρεύτηκαν με πολιτικό και τώρα με θρησκευτικό.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες και βίντεο από το πάρτι:

 

Tags Αθηνά Οικονομάκου, bachelorette party, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0879 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2465 s // Total time: 3.3343 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X