Fashion Show Extravaganza από τον Ροταριανό Όμιλο Λευκωσίας


Fashion Show Extravaganza από τον Ροταριανό Όμιλο Λευκωσίας

Την Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου στο Royal Hall στη Λευκωσία

Μια εκπληκτική φιλανθρωπική εκδήλωση που δεν πρέπει να χάσετε φέρνει σε εσάς ο Ροταριανός Σύλλογος Λευκωσίας την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου στο Royal Hall. Στην εκδήλωση θα έχετε την ευκαιρία να δείτε υπέροχα σχέδια μόδας από την Elizabeth Friedrich και να απολαύσετε ταλαντούχους τραγουδιστές, καλλιτέχνες και μουσικούς. Η βραδιά επιφυλάσσει επίσης πολλές εκπλήξεις! Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στον ‘Οργανισμό Hope For Children’.

Για εισιτήρια και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο τηλ: 99517093. Οι τιμές των εισιτηρίων περιλαμβάνουν φαγητό και ποτό, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να συμμετέχουν  στο πάρτι που θα ακολουθήσει την εκδήλωση.

Ο Ροταριανός Όμιλος Λευκωσίας ιδρύθηκε το 1938 και εδώ και 80 χρόνια προσφέρει κοινωφελείς υπηρεσίες στη Λευκωσία και υποστηρίζει πολλές τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις καθώς και τις δραστηριότητες του Διεθνή οργανισμού Ρόταρι. Σε αυτά τα 80 χρόνια, ο Όμιλος έχει συνεισφέρει Διεθνές Ρόταρι πέραν των € 300.000 ενώ η προσφορά του σε τοπικές φιλανθρωπικές οργανώσεις ξεπερνά τα €2M.

Tags fashion show, Ροταριανό Όμιλο Λευκωσίας, Επίδειξη μόδα, διασκεδαση, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8603 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3870 s // Total time: 2.2474 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X