Ο beauty λογαριασμός στο Instagram του οίκου Gucci έχει πρόσωπα αληθινά έργα τέχνης


Ο beauty λογαριασμός στο Instagram του οίκου Gucci έχει πρόσωπα αληθινά έργα τέχνης

Ο οίκος Gucci παρουσιάζει το νέο του instagram λογαριασμό @guccibeauty και είναι σα να ταξιδεύεις στην ομορφιά μιας γκαλερί ή ενός μουσείου.

Υπό την καθοδήγηση του καλλιτεχνικού διευθυντή Alessandro Michele και το όραμά του για την ομορφιά, το feed του λογαριασμού @guccibeauty δημιουργείται με μια σειρά έργων που καλύπτουν θεματικές ενότητες, όπως η ιστορία, ο πολιτισμός και η γεωγραφία.

Μεταξύ άλλων, αναδεικνύει Αιγυπτιακά πορτραίτα που δημιουργήθηκαν πριν 2000 χρόνια, πρόσωπα ευγενών της Αγγλίας και afro χτενίσματα, ζωγραφισμένα από έναν σύγχρονο Αφρο-Αμερικανό καλλιτέχνη.

Για το νέο λογαριασμό στο Instagram, οι συγγραφείς της τέχνης καταγράφουν τις ιστορίες πίσω από αυτά τα έργα, που προέρχονται από γκαλερί και ιδιωτικές συλλογές, όπως η γκαλερί Uffizi στη Φλωρεντία και το Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Η πλατφόρμα Gucci Places συνεισφέρει με κομμάτια τέχνης που αντικατοπτρίζουν τη φιλοσοφία της ομορφιάς του οίκου, συμπεριλαμβανομένων του Μουσείου Τέχνης του Los Angeles (LACMA) και της έπαυλης Chatsworth στην Αγγλία.

O λογαριασμός @guccibeauty στο Instagram, είναι πλέον η πλατφόρμα που ο οίκος Gucci θα παρουσιάζει τις beauty αφίξεις, μαζί με αρώματα, fashion looks καθώς και ξεχωριστές συνεργασίες με καλλιτέχνες.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags Gucci, guccibeauty, Ομορφια, instagram


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0069 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0345 s // Total time: 0.0413 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X