Η μοναδική φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το γάμο της Νατάσσας Μποφίλιου και του Χρήστου Κορτσέλη!


Η μοναδική φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το γάμο της Νατάσσας Μποφίλιου και του Χρήστου Κορτσέλη!

Διασκέδασαν με τη ψυχή τους επισφραγίζοντας τον έρωτά τους!

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, η Νατάσα Μποφίλιου και ο σύζυγός της Χρήστος Κορτσέλης, είχαν προγραμματίσει τον γάμο τους για το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου.

Είχε γίνει γνωστό, ο γάμος τους θα πραγματοποιείτο στο δημαρχείο Χαϊδαρίου, ενώ αυτό άλλαξε τελευταία στιγμή και έγινε στην ταράτσα νυχτερινού κέντρου στην Ιερά οδό, και συγκεκριμένα στην “Ταράτσα του Φοίβου” που ανήκει στον γνωστό τραγουδοποιό και φίλο του ζευγαριού, Φοίβο Δεληβοριά.

Η αλλαγή αυτή, έγινε λόγω του ότι το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς την παρουσία των μέσων. Οι νεόνυμφοι κατάφεραν το γεγονός αυτό να μην πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς στα κοινωνικά δίκτυα έχει κυκλοφορήσει μόνο μια φωτογραφία του ζευγαριού στην οποία δεν φαίνονται καν τα πρόσωπα τους.

Διαβάστε επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου: Η νέα λεπτομέρεια που μάθαμε για το γάμο της το ερχόμενο Σάββατο!

Από το μοναδικό αυτό στιγμιότυπο του γάμου του ζευγαριού μπορούμε να δούμε μόνο λίγες λεπτομέρειες από το νυφικό και το κοστούμι. Ο γαμπρός φόρεσε λευκό σακάκι με πουκάμισο και μαύρο παντελόνι, ενώ η νύφη φόρεσε λευκό νυφικό με διαφάνειες και λουλούδια στα μαλλιά της.

Δείτε τη φωτογραφία πιο κάτω:

Tags νατασσα μποφιλιουμ, Χρήστος Κορτσέλης, Γαμος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7358 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3184 s // Total time: 3.0542 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X