Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η είσοδος στη γαμήλια δεξίωση και ο πρώτος τους χορός! [βίντεο]


Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Η είσοδος στη γαμήλια δεξίωση και ο πρώτος τους χορός! [βίντεο]

Ποιοι καλλιτέχνες τραγούδησαν στη σκηνή για το νιόπαντρο ζευγάρι;

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, 15 Σεπτεμβρίου, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, επισφραγίζοντας με τον ομορφότερο τρόπο τη δεκάχρονη σχέση τους.

Διαβάστε επίσης: Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τον γάμο τους!

Τόσο ο γάμος όσο και η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στην οικεία του Δημήτρη Κοντομηνά, στη Βαρυμπόμπη, όπου στήθηκε για το ζευγάρι ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη εικόνα που πόσταρε η Υβόννη Μπόσνιακ με το σύζυγό της Αντώνη Ρέμο μετά το μυστήριο του γάμου τους!

Το νιόπαντρο ζευγάρι έκανε είσοδο στο χώρο της δεξίωσης με μία από τις πιο γνωστές επιτυχίες του τραγουδιστή “Μέχρι το τέλος του κόσμου” και κατόπιν τους είδαμε να χορεύουν υπό τους ήχους γνωστών ερωτικών κομματιών από διάφορους καλλιτέχνες.

Στα πιο κάτω βίντεο που εντοπίσαμε στα social media ο Χρήστος Δάντης τους τραγουδάει “Ένα τραγούδι ακόμα”, ενώ στη συνέχεια το μικρόφωνο παίρνουν Κώστας Μακεδόνας και Γλυκερία με το υπέροχο ντουέτο “Σ΄ αγαπώ πολύ”. Τα φλας, βέβαια μονοπώλησε ο Eros Ramazzotti όταν ανέβηκε στη σκηνή και αφιέρωσε ένα από τα πιο ερωτικά του τραγούδια στο ζευγάρι.

Tags αντωνης ρεμος, υβοννη μποσνιακ, γαμος showbiz, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4352 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4010 s // Total time: 2.8362 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X