Επίσημο! Εδώ θα γίνει ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision!


Επίσημο! Εδώ θα γίνει ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision!

Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν στον επόμενο Διαγωνισμό τραγουδιού στο Ισραήλ!

Μετά τις αντιδράσεις που είχαν προκαλέσει οι δηλώσεις της νικήτριας του 63ου διαγωνισμού της Eurovision, όπου είπε χαρακτηριστικά: “Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που διαλέξατε το διαφορετικό, σας ευχαριστώ τόσο πολύ που αποδέχεστε τις διαφορές μεταξύ μας. Αγαπώ την πατρίδα μου, την επόμενη φορά στην Ιερουσαλήμ”, η τελική απόφαση έχει πλέον παρθεί.

Η επιτροπή του διαγωνισμού, έχει αποφασίσει όπως ο 64ος διαγωνισμός της Eurovision, θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ στο Ισραήλ και όπως έχει επίσης αποφασιστεί οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 14 Μαΐου και Πέμπτη, 16 Μαΐου, ενώ το Σάββατο, 18 Μαΐου, θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός.

Διαβάστε επίσης: Είναι αυτός ο επόμενος εκπρόσωπος της Κύπρου στην Eurovision;

Χαρακτηριστικά ο Γιον Όλα Σαντ, διευθυντής του διαγωνισμού είπε: “Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ισραηλινές πόλεις που ζήτησαν να φιλοξενήσουν τον Διαγωνισμό της Eurovision για το 2019 και το KAN που βοήθησε να ληφθεί η τελική απόφαση. Όλες οι προσφορές ήταν υποδειγματικές αλλά τελικά αποφασίσαμε πως το Τελ Αβίβ διαθέτει το τέλειο σκηνικό για τον μεγαλύτερο διαγωνισμό ζωντανής μουσικής στον κόσμο”, τονίζοντας επίσης ότι το  Τελ Αβίβ είναι μία ‘πολιτιστική και εμπορική πρωτεύουσα’.

Tags Ισραηλ, eurovision 2018, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0975 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3395 s // Total time: 3.4370 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X