Αθήνα: Άνοιξαν οι ουρανοί


Αθήνα: Άνοιξαν οι ουρανοί

Απίστευτη βροχόπτωση και ροή νερού, ασταμάτητες καταιγίδες και χαλαζόπτωση, πλημμυρισμένοι δρόμοι και σπίτια, ακινητοποιημένα αυτοκίνητα.

Από τα ξημερώματα η Αττική αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λόγω συσσώρευσης υδάτων από την έντονη βροχόπτωση.

Η πυροσβεστική μέχρι στιγμής έχει δεχθεί περισσότερες από 400 κλήσεις για άντληση υδάτων σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου (Αιγάλεω, Νίκαια, Χαϊδάρι, Περιστέρι και γενικότερα στα δυτικά προάστια) καθώς και για απεγκλωβισμό οδηγών που ακινητοποιήθηκαν στα αυτοκίνητά τους στην Ιερά Οδό, στο Χαιδάρι, στην Πειραιώς στο Γάζι και στη Λεωφ. Σχιστού στο Σακαραμαγκά, έξω από το Αττικό Νοσοκομείο.

Αποκαθίστανται σταδιακά τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση, που είχαν προκληθεί, λόγω πλημμυρισμένων υποσταθμών της ΔΕΗ και καλωδίων. Κανονικά πραγματοποιούνται τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από Πειραιά και Ραφήνα. Όπως επίσης και οι πτήσεις.

Δώδεκα χρόνια εχει να σημειωθεί τόσο έντονη βροχόπτωση στο ρέμα Πικροδάφνης σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.

Σύμφωνα πάντως με την ΕΜΥ, η κακοκαιρία βαθμιαία θα εξασθενήσει σταδιακά από το μεσημέρι και θα περιοριστεί στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Tags βροχη, Αθηνα, πλημμυρες, προβληματα, καιρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0005 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0240 s // Total time: 0.0245 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X