5 λόγοι που πρέπει να πίνεις το πρωί νερό με λεμόνι!


5 λόγοι που πρέπει να πίνεις το πρωί νερό με λεμόνι!

Οι ευεργετικές ικανότητές του

Το έχεις ακούσει πολλές φορές και το έχεις διαβάσει σε όλα τα άρθρα διατροφής ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου από ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λεμόνι.

Έχει χαρακτηριστεί θαυματουργό και όχι άδικα αφού προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό χάρη στις ευεργετικές του ιδιότητες. Ξέχνα, λοιπόν, τον καφέ το πρωί και άρχισε να πίνεις νερό με λεμόνι και θα διαπιστώσεις μεγάλη αλλαγή στο σώμα σου, όπως μεταδίδει το faysbookgr.

1. Βοηθάει στο αδυνάτισμα. Αυτό συμβαίνει διότι, το νέρο ενυδατώνει τον οργανισμό και ειδικά όταν πιείς ένα ποτήρι νερό όταν ξυπνήσεις, ενεργοποιεί τον μεταβολισμό σου. Επίσης, έρευνες έχουν δείξει ότι το λεμόνι μειώνει την πείνα σου ενώ αποβάλλει και τις τοξίνες από τον οργανισμό με αποτέλεσμα να έχουμε καλύτερη πέψη.

2. Ενυδατώνει την επιδερμίδα μας. Το λεμόνι είναι πλούσιο σε βιταμίνη C η οποία βοηθά στην παραγωγή κολλαγόνου με αποτέλεσμα να θωρακίζεται ο οργανισμός μας. Ακόμα, συμβάλλει στην πρόληψη εμφάνισης ρυτίδων και σε συνδυασμό με το νερό μας ενυδατώνει.

3. Δοκίμασε να πιεις ζεστό νερό με λεμόνι μισή ώρα πριν φας το πρωινό σου. Θα σε κρατήσει περισσότερη ώρα χορτάτη και θα χωνέψεις πιο εύκολα. Ο λόγος που συμβαίνει είναι επειδή το λεμόνι θα απελευθερώσει από τον οργανισμό σου τις τοξίνες και το νερό θα τις αποβάλλει από το σώμα σου.

4. Ότι καλύτερο για να ξεκινήσεις αποτοξίνωση. Το νερό με λεμόνι λειτουργεί ως φυσικό διουρητικό και αποβάλλει τις τοξίνες. Επίσης, αν πίνεις κάθε πρωί θα μειώσεις και το φούσκωμα στην  κοιλιά σου.

5. Το λεμόνι έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε κάλιο όπου συμβάλει στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Ακόμα, το κάλιο βοηθάει θετικά στην διάθεση αλλά και στην ενέργεια που χρειάζεσαι ενώ μειώνει το άγχος και την κατάθλιψη.

Tags λεμόνι, νερο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3433 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3741 s // Total time: 2.7174 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X