5 tips για να εντάξεις την πρωινή γυμναστική στη ζωή σου!


5 tips για να εντάξεις την πρωινή γυμναστική στη ζωή σου!

Κάνε την άσκηση απόλαυση!

Αν δεν είσαι ιδιαίτερα πρωινός τύπος και πόσω μάλλον να σκέφτεσαι ότι έχεις να κάνεις και γυμναστική πριν καλά καλά ανοίξει το μάτι σου τότε πιο κάτω θα βρεις, όπως μεταδίδει το faysbookgr, 5 tips για να λατρέψεις την πρωινή γυμναστική.

1. Κοιμήσου νωρίς το βράδυ

Δεν μπορείς να πας για ύπνο τα μεσάνυχτα και να περιμένεις να ξυπνήσεις με διάθεση και ενέργεια στις 5 το πρωί. Προσπάθησε να συνηθίσεις να πηγαίνεις στο κρεβάτι νωρίς έτσι ώστε να κοιμάσαι τουλάχιστον οχτώ ώρες πριν σηκωθείς.

2. Ακολούθησε τα παρακάτω για να νυστάξεις νωρίτερα από το συνηθισμένο

Δε νυστάζεις αρκετά για να κοιμηθείς νωρίς; Προσπάθησε να μην πίνεις καφέ όσο πλησιάζεις προς τις βραδινές ώρες και πιες τον τελευταίο σου καφέ μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ζεστά μπάνια, ένα φλυτζάνι τσάι, λίγη χαλαρωτική γιόγκα, ελαφρύ φαγητό και καθόλου τηλεόραση και υπολογιστής πριν πέσεις στο κρεβάτι είναι μερικά από τα πράγματα που θα σε βοηθήσουν να νυστάξεις και να κοιμηθείς πιο εύκολα.

3. Γίνε πιο πειστική στον εαυτό σου

Το να προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου να σηκωθεί λέγοντας, “θα νιώσεις καλύτερα μετά την προπόνηση”, κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι το πιο αποτελεσματικό κίνητρο για να φορέσεις τη φόρμα σου. Βρες δημιουργικούς τρόπους για να καταφέρεις να πειστείς και να σηκωθείς από το κρεβάτι όπως για παράδειγμα ότι μπορείς να απολαύσεις ένα ωραίο πρωινό μετά την προπόνηση ή ότι μπορεί να συναντήσεις εκείνον τον κούκλο που συνηθίζει να γυμνάζεται και εκείνος πρωί. Επίσης μπορείς να περάσεις στο ipod τα νέα τραγούδια του αγαπημένου σου καλλιτέχνη έτσι ώστε να τα ακούς καθώς γυμνάζεσαι. Από την άλλη ακόμα και το να δοκιμάσεις κάποιο νέο είδος γυμναστικής ίσως είναι ένα πολύ καλό κίνητρο για να σηκωθείς πρωί πρωί.

4. Κανόνισε κάποιο ραντεβού

Αν κανονίσεις μία προπόνηση με κάποια φίλη ή φίλο σου θα είναι πολύ πιο εύκολο για σένα να σηκωθείς. Το να προγραμματίζεις πρωινές προπονήσεις με παρέα συχνά είναι ένας πολύ καλός και απλός τρόπος για να σηκώνεσαι από το κρεβάτι σου στην ώρα σου.

5. Αντάμειψε τον εαυτό σου

Μπορείς να βάλεις στόχο να γυμνάζεσαι κάθε πρωί από Δευτέρα έως και Παρασκευή και την τελευταία μέρα της προπόνησης να ανταμείβεις τον εαυτό σου με ένα μανικιούρ, ένα μασάζ, μία καινούργια φόρμα ή ό,τι άλλο θέλεις. Οι ανταμοιβές αποτελούν τεράστια κίνητρα καθώς σκεπτόμενη την ευχαρίστηση που θα νιώσεις μετά τη σκληρή προπόνηση μπορεί να σε ωθήσουν στο να σηκωθείς πολύ πιο εύκολα από το κρεβάτι.

Tags γυμναστικη, άσκηση, πρωί


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0748 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3369 s // Total time: 3.4117 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X