Θαύματα Παιδιά: Το νέο Πρότυπο Κέντρο Μελέτης και Δεξιοτήτων Ζωής στη Λευκωσία


Θαύματα Παιδιά: Το νέο Πρότυπο Κέντρο Μελέτης και Δεξιοτήτων Ζωής στη Λευκωσία

Επενδύει στη διαδικασία του \"μαθαίνω πώς να μαθαίνω\" (μεταγνώση), στην ανεξαρτησία και στην αυτενέργεια κάθε παιδιού

Το Πρότυπο Κέντρο Μελέτης και Δεξιοτήτων Ζωής απευθύνεται σε παιδιά του Δημοτικού. Επενδύει στη διαδικασία του "μαθαίνω πώς να μαθαίνω" (μεταγνώση), στην ανεξαρτησία και στην αυτενέργεια κάθε παιδιού ξεχωριστά, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες. Η διαδικασία μάθησης γίνεται χαρά για το παιδί αφού έχει ως βάση τη δημιουργία, την έκφραση και το παιχνίδι.

Κάθε διάλειμμα και ένα σταθμός, κάθε σταθμός και μια εμπειρία. Ταξίδια φαντασίας, Έκρηξη δημιουργικότητας, Κριτική σκέψη και Μαθαίνω παίζοντας, είναι λίγοι από τους σταθμούς που θα κάνουν τα παιδιά κατά τη διάρκεια του διαβάσματός τους. Ένα καθημερινό ταξίδι στις γνώσεις και στη γνωριμία με τον δικό τους εαυτό. Ένα ταξίδι γεμάτο χρώματα και μουσική, ένα ταξίδι γεμάτο παιδικά χαμόγελα, συναισθήματα, αναζητήσεις, σχέσεις, αλληλεπιδράσεις…

Θέατρο, μπογιές, βιβλία, ανάπτυξη διαφόρων θεμάτων πίσω και πέρα απ’ τις γραμμές, είναι λίγα από τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τα παιδιά να πάνε ένα βήμα πιο κοντά στον αληθινό τους εαυτό! 

"…Γνωρίζω και νιώθω όλα όσα είμαι, την απεριόριστη δύναμη που είμαι εγώ, τον ανώτερο εαυτό μου, επικοινωνώ μαζί του και δυναμώνω ολοένα και περισσότερο… Τόσο ως μονάδα αλλά και ως όλο. Τόσο για εμένα όσο και για τους άλλους. Διαχειρίζομαι όλα όσα νιώθω, δημιουργώ, επικοινωνώ… είμαι ένα ευτυχισμένο παιδί".

Στόχος τους τα ευτυχισμένα και χαρούμενα παιδιά!

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22 251271, 94 041100, οδό Αχαιών 47 στον Αρχάγγελο και facebook page: Thavmatapaidia

Tags θαυματα παιδια, παιδι, μελετηρηριο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6550 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2348 s // Total time: 2.8898 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X