ΝΕΑ & ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Ανοίγει αύριο το νέο εστιατόριο της Λευκωσίας που θα σερβίρει μέχρι αργά

shareit!

"Ο Πρόεδρος" είναι έτοιμο να σου προσφέρει τις καλύτερες γεύσεις, σε εξαιρετικές τιμές

Μία ελληνική αλυσίδα εστιατορίων που ειδικεύεται στο σουβλάκι, το κεμπάπ και τις ανατολίτικες γεύσεις ανοίγει αύριο, 12 Σεπτεμβρίου το πρώτο της κατάστημα στην Κύπρο. Το νέο μαγαζί στο κέντρο της Λευκωσίας ονομάζεται "Ο Πρόεδρος" και είναι έτοιμο να σου προσφέρει τις καλύτερες γεύσεις, σε εξαιρετικές τιμές.

Η ελληνική αλυσίδα "Ο Πρόεδρος" βρίσκεται στη Θεμιστοκλή Δέρβη και Στασικράτους γωνία.

Κι όπως θα αντιληφθείς κι εσύ από τις πρώτες εικόνες που εξασφαλίσαμε και σου παρουσιάζουμε, πρόκειται για έναν πολύ προσεγμένο χώρο, με χαρακτήρα, τον οποίο μάλιστα επιμελήθηκε ένας από τους ιδιοκτήτες.

Στην κουζίνα του "Ο Πρόεδρος" θα σου ψήνει ζουμερό ελληνικό σουβλάκι, κεμπάμ, αλλά και πιο ανατολίτικες συνταγές όπως για παράδειγμα νόστιμο λαχματζούν.

Το σημαντικό ωστόσο το άφησα για το τέλος. Στον "Πρόεδρο" δεν θα πηγαίνουμε μόνο για το λαχταριστό φαγητό και τις πολύ οικονομικές τιμές του. Στον "Πρόεδρος" θα πηγαίνουμε και για έναν ακόμα σημαντικό λόγο: γιατί θα μας ψήνει μέχρι και τις 12.30 το βράδυ! Ναι, η κουζίνα του θα παρμένει ανοικτή μέχρι και λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ώστε να εξυπηρετεί κάθε απαιτητικό της γεύσης!

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com