5 κανόνες του στυλ από τον Karl Lagerfeld


5 κανόνες του στυλ από τον Karl Lagerfeld

Ο μετρ της μόδας έγινε 85 χρόνων και εμείς θυμόμαστε πέντε σημαντικούς κανόνες στυλ που μάθαμε από αυτόν

Ο Κάιζερ της μόδας γιόρτασε χθες τα 85 του χρόνια και τις έξι δεκαετίες του στο χώρο της μόδας. Εμείς μαζέψαμε πέντε fashion κανόνες, οι όποιοι σύμφωνα με αυτόν χαρίζουν το στυλ, γιατί αν κάποιος είναι πολύ καλός γνώστης του συγκεκριμένου θέματος, αυτός είναι ο Karl Lagerfeld. 

Καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Chanel, του ιταλικού οίκου Fendi άλλα και του δικού του brand, o Monsieur Lagerfeld θεωρείται σήμερα ένας από τους πιο influential ανθρώπους στο χώρο της μόδας, όποτε οι κανόνες του είναι χρυσές συμβουλές.

1. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε τη λέξη "φθηνό". Σήμερα όλοι μπορούν να φαίνονται κομψοί με όχι ακριβά ρούχα. Μπορείτε να είστε το πιο chic πράγμα στον κόσμο φορώντας ένα μπλουζάκι και ένα τζιν.
2. Το μαύρο, όπως και το λευκό, είναι το καλύτερο χρώμα! Και τα δύο φαίνονται υπέροχα με χρωματικές πινελιές όπως το κόκκινο.
3. Δημιουργήστε νέους συνδυασμούς με όσα έχετε ήδη. Αυτοσχεδιάστε. Γίνετε πιο δημιουργικοί. Όχι γιατί πρέπει, αλλά επειδή το θέλετε.
4. Μην φορέσετε αυτό που σας κάνει να αμφισβητείτε αν σας πάει, φορέστε αυτό που είστε σίγουροι ότι είναι κατάλληλο για εσάς.
5. Μην παραλείπετε το μακιγιάζ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε άψογη επιδερμίδα και καλοχτενισμένα μαλλιά. Αυτό θα έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο στο στυλ σας από τα ακριβά ρούχα.

Tags Karl Lagerfeld, fashion, style, μόδα, στυλ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8633 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3760 s // Total time: 3.2393 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X