Αυτά είναι τα 5 μυστικά του σεξ που θα ανεβάσουν τη σεξουαλική σου ζωή στα ύψη!


Αυτά είναι τα 5 μυστικά του σεξ που θα ανεβάσουν τη σεξουαλική σου ζωή στα ύψη!

Ότι αφορά στα ζευγάρια και θέλουν να γνωρίζουν!

Οι έρευνες που μελετούν τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν στο να γίνει το σεξ με τον σύντροφό σου ακόμη καλύτερο, όλο και αυξάνονται.

Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε 5 συμβουλές, όπως τις δημοσίευσε το faysbookgr, οι οποίες προκύπτουν από τις συγκεκριμένες έρευνες και εγγυούνται απίστευτα αποτελέσματα.

1. Άγγιξέ τον παντού κατά τη διάρκεια του σεξ:

Ήρθε η ώρα να φανούν χρήσιμα τα άκρα σου και κατά τη διάρκεια του σεξ! Σύμφωνα με τους επιστήμονες η αφή του σώματος απελευθερώνει τεράστιες ποσότητες της ορμόνης του έρωτα, που ανεβάζει τα επίπεδα της ερωτικής διάθεσης. 

2. Σβήσε τα φώτα:

Ακόμα και αν εκείνος επιμένει να αφήσετε ανοιχτά τα φώτα, εσύ επέμεινε στο να τα κλείσετε, αφού σύμφωνα με επιστήμονες από το πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ υπάρχουν σημεία στον γυναικείο εγκέφαλο που συνδέονται με το άγχος και το φως δεν τα αφήνει να απενεργοποιηθούν.

3. Ο έρωτας περνάει από το στομάχι:

Κάτι ήξεραν οι παλιές γυναίκες που έβγαλαν το ρητό! Σύμφωνα με τους ειδικούς όσο καλύτερο και νόστιμο το φαγητό, τόσο καλύτερο  και το σεξ.

4. Άκου το σύντροφό σου:

Είναι πολύ σημαντικό να ακούς τις "οδηγίες" που σου δίνει ο σύντροφός σου κατά τη διάρκεια του σεξ και δώσε του και εσύ τις κατάλληλες… πληροφορίες για να το απολαύσετε στο έπακρον και οι 2!

5. Αλλάξτε στάσεις:

Η εναλλαγή στάσεων μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ευεργετική, αφού όσα περισσότερα πράγματα δοκιμάζετε τόσο πιο απλό θα γίνει να βρει ο σύντροφός σου το σημείο G!

Tags σχεσεις, υγεια, σεξ, συμβουλες. τιπς


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4787 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3714 s // Total time: 2.8502 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X