11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Πήγαμε στο ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο για τη στήριξη του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης

Της Γεωργίας Γεωργίου

shareit!

Οι επώνυμοι που βρέθηκαν...

Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Λεμεσό, για μία ακόμη χρονιά, το ετήσιο φιλανθρωπικό δείπνο για τη στήριξη του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης υπό την αιγίδα της πρώτης κυρίας Άντρης Αναστασιάδη, η οποία διαχρονικά στηρίζει το θεσμό.

Η Sabine Petersone και ο Gaies Khrais

Η ιδέα της εκδήλωσης και η αξιέπαινη πρωτοβουλία γεννήθηκε από τον κ. Gaies Khrais, Γενικό Διευθυντή Επιχειρήσεων της εταιρείας MetaQuotes Software. Η εκδήλωση είναι πλέον θεσμός και συνδυάζεται συμβολικά με τους εορτασμούς των γενεθλίων του πρωτότοκου γιου του κ. Khrais, ο οποίος συμμετέχει ενεργά στο γεγονός.

O Marcel Khrais

Το Μεσογειακό Concept με έντονο το ελληνικό χρώμα, ρεμπέτικα ακούσματα και την συμμετοχή του καλλιτέχνη Αλέξανδρου Νότα, καθώς και την άρτια διοργάνωση δημιούργησε και επιμελήθηκε η Κλεοπάτρα Σολομωνίδου της εταιρείας Event Masters και η έμπειρη της Ομάδα.

Ο Νίκος και η Άντρη Αναστασιάδη

Οι εισφορές ύψους πενήντα τριών χιλιάδων & εξήντα ευρώ (€53.610,00), θα στηρίξουν για μια ακόμη φορά φοιτητές, για την ομαλή διεξαγωγή και ολοκλήρωση των σπουδών τους, μέσω του Ανεξάρτητου Φορέα Κοινωνικής Στήριξης.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com