Μην χάσετε σήμερα το Charity Hair & Fashion Show από το Art by Art hair salon


Μην χάσετε σήμερα το Charity Hair & Fashion Show από το Art by Art hair salon

Στις 20:00 στην κατοικία Domus Plutoe στο Γέρι

Το κομμωτήριο Art by Art hair salon, διοργανώνει για πρώτη φορά Charity Hair & Fashion Show  με σκοπό να στήριξη τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων. Σας περιμένουμε τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, στις 20:008 το βράδυ στην κατοικία Domus Plutoe στο Γέρι. Είσοδος 15 ευρώ  το άτομο.

Η ιδέα της οργάνωσης της εκδήλωσης ήρθε μετά την εμπειρία καρκίνου της κ. Άντρης Μιχαήλ, ιδιοκτήτριας του κομμωτηρίου. Ο  γιος της  Ραφαέλλος Κώστα μαζί με την ομάδα του είχαν την πρωτοβουλία να διοργανώσουν αυτή την εκδήλωση με σκοπό να στηρίξουν τη λειτουργία των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Το Charity Hair & Fashion Show θα παρουσιάσει υπέροχα κτενίσματα του Art by Art hair salon που επιμελείται ο Ραφαέλλος Κώστα. Τα μοντέλα της σχολής GEORGINA’S MODEL AGENCY ντύνουν τα  καταστήματα Pink Woman, οι δημιουργίες του σχεδιαστή μόδας Τρύφωνα Μοδέστου και οι χειροποίητες δημιουργίες από το Textiles Art&Design By DN . Το μακιγιάζ επιμελείται ο Σωτήρης Λοβάρης, το καλλιτεχνικό κομμάτι οι System d7 και τη μουσική ο Dj Elconee. Παρουσιάζει η Τζώρτζια Παναγή. Μετά το τέλος της εκδηλώσεις θα ακολουθήσει cocktail.

Η εκδήλωση στηρίζει τη λειτουργία των Υπηρεσιών και Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων προσφέρει δωρεάν Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική και Ανακουφιστική Φροντίδα καθώς και υπηρεσία Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης, Φυσικοθεραπείας, Κλινικές Λεμφοιδήματος, υπηρεσία Μεταφοράς Ασθενών, Κέντρα Ημέρας καθώς και Προγράμματα Διαφώτισης για μείωση των περιστατικών καρκίνου και της θνησιμότητας, το Πρόγραμμα Διακοπής του Καπνίσματος και το νεοσύστατο Κέντρο Μεταθεραπευτικής Στήριξης ‘Αφετηρία’. Όλες οι υπηρεσίες και τα προγράμματα προσφέρονται παγκύπρια σε όλους, δωρεάν.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης καθώς και όλους τους υποστηρικτές, εθελοντές και συνεργάτες που συμμετέχουν σε αυτό το Charity Hair & Fashion Show από το Art by Art hair salon.

Πληροφορίες και εισιτήρια: Art by Art hair salon (Tηλ: 22383650) Pink Woman (Λακατάμειας, τηλ: 22384425).

Tags Charity Hair & Fashion Show, Art by Art hair salon, διασκεδαση, fashion show, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0587 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3427 s // Total time: 2.4014 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X