Δείτε πως τρόλαρε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου τη συνεργάτιδά της Χριστιάνα Αντωνίου!


Δείτε πως τρόλαρε η Κωνσταντίνα Ευριπίδου τη συνεργάτιδά της Χριστιάνα Αντωνίου!

Τα posts τους στο instagram!

Σήμερα Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου στις 13:30, έκανε πρεμιέρα η νέα εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, “Όλα Καλά” με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου, τη Χριστιάνα Αντωνίου, την Τζώρτζια Παναγή και τον Andrew George Ευτυχίου Ιωάννου.

Καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή του “Όλα Καλά”, ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, Χρύσανθος Τσουρούλης. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η Τζώρτζια Παναγή δημοσίευσαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα, φωτογραφίες από ανθοδέσμες που έλαβαν, όπως και ευχές για καλή αρχή για το νέο τους τηλεοπτικό βήμα.

Διαβάστε επίσης: Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Η μεσονύχτια επίσκεψη στο κομμωτή της και το νέο της look

Η Χριστιάνα Αντωνίου θέλοντας να σχολιάσει το γεγονός ότι η ίδια δεν έλαβε κάποια ανθοδέσμη, με χιουμοριστικό τρόπο ανήρτησε και η ίδια φωτογραφία με τις δύο ανθοδέσμες γράφοντας: “Κάποια λουλούδια και για μένα; Μήπως; Κάτι;”.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου χωρίς να χάσει την ευκαιρία αναδημοσίευσε το instastory, της συνεργάτιδάς της με σκοπό να την τρολάρει, γράφοντας: “Στείλτε της κάποιος εν κρίμα”.

Δείτε πιο κάτω τις αναρτήσεις:

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, χριστιανα αντωνιου, ολα καλα, ΣΙΓΜΑ, εκπομπη, τρολ, διασημοι, παρουσιαστρια, celebrities, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9691 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3382 s // Total time: 3.3073 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X