10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Anassa Thalassa Spa: Αναδείχθηκε ως το καλύτερο "Overseas Hotel Spa"

shareit!

Ενώ κατετάγη στη 15η θέση στη λίστα "The World’s Top 100"

Έρευνα του περιοδικού Condé Nast Traveller το κατέταξε "Anassa Thalassa Spa" στην κορυφή των spa!

H έρευνα Readers' Travel Awards 2018, που διεξάγει κάθε χρόνο το διεθνώς αναγνωρισμένο ταξιδιωτικό περιοδικό Condé Nast Traveller, ανέδειξε το Thalassa Spa του ξενοδοχείου Anassa ως το καλύτερο στον κόσμο "Overseas Hotel Spa", για τη σταθερά υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει.

Αυτό αποτελεί ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για το ξενοδοχείο Anassa αλλά και για την Κύπρο. To βραβείο παρέλαβε η διευθύντρια του Thalassa Spa, κ. Ingrid Price, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.

Η ψηφοφορία του Condé Nast Traveller γίνεται κάθε χρόνο ανάμεσα στους αναγνώστες του για την ανάδειξη των ομορφότερων ταξιδιωτικών προορισμών στον κόσμο. Στην ίδια ψηφοφορία το ξενοδοχείο Anassa, το οποίο συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, κατατάχθηκε ως το 15ο καλύτερο ξενοδοχείο παγκοσμίως (‘The World’s Top 100’).

Το ξενοδοχείο Anassa ανήκει στον Όμιλο Thanos Hotels and Resorts, ο οποίος φημίζεται για την αυθεντική πολυτέλεια και τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει  στους πελάτες του.

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com