10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 2018

Γιώργος Μαρκίδης - Άννα Μαρία Βασιλειάδη: Όλα όσα έγιναν την 3η ημέρα του γάμου τους [εικόνες & βίντεο]

Της Γεωργίας Γεωργίου

shareit!

Άλλη μια φαντασμαγορική βραδιά για τους καλεσμένους τους…

Ο γάμος της χρονιάς ολοκληρώθηκε χθες, 9 Σεπτεμβρίου καθώς όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η πρώτη μέρα ήταν την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου με το pre wedding party όπου το ζευγάρι ακολούθησε όλες τις παραδόσεις.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μαρκίδης - Άννα Μαρία Βασιλειάδη: Ο γάμος τους σίγουρα θα συζητιέται για μήνες! [εικόνες & βίντεο]

Το Σάββατο, 8 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Μαρκίδης και η Άννα Μαρία Βασιλειάδη ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου στο Μοναστήριο του Τίμιου Σταυρού στο Όμοδος ενώ ακολούθησε μια φαντασμαγορική βραδιά στο οινοποιείο "Οίνου Γη" με έκπληξη της βραδιάς τον Σάκη Ρουβά.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μαρκίδης - Άννα Μαρία Βασιλειάδη: Δείτε ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στον φαντασμαγορικό γάμο τους

Χθες, 9 Σεπτεμβρίου το γλέντι για το γάμο τους ολοκληρώθηκε στο ίδιο χώρο όπου το ζευγάρι υποδέχθηκε τους καλεσμένους τους και όλοι μαζί διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μαρκίδης - Άννα Μαρία Βασιλειάδη: Οι πρώτες εικόνες και βίντεο από τον εντυπωσιακό και πρωτότυπο γάμο τους

Η νύφη τις δυο προηγούμενες βραδιές επέλεξε νυφικά από τον γνωστό οίκο Elie Saab ενώ για το χθεσινό party μια δημιουργία Dolce & Gabbana.

Διαβάστε επίσης: Το παραδοσιακό pre wedding πάρτι στο Όμοδος νεαρής Κύπριας socialite! [εικόνες & βίντεο]

Δείτε βίντεο & εικόνες:

 

RECENT TWEETSTweets from a list by ilovestyle.com