Κρίστυ Αγαπίου: Το τρυφερό της μήνυμα για την πρώτη επέτειο του γάμου της!


Κρίστυ Αγαπίου: Το τρυφερό της μήνυμα για την πρώτη επέτειο του γάμου της!

Οι φωτογραφίες που ανήρτησε από την ημέρα εκείνη, ένα χρόνο πριν!

Η Κρίστυ Αγαπίου και ο Πανίκος Λειβαδιώτης ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Χθες, το ζευγάρι γιόρτασε την πρώτη επέτειο του γάμου του και το νεαρό μοντέλο, θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, κάνοντας μία πολύ τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Μαρκίδης - Άννα Μαρία Βασιλειάδη: Ο γάμος τους σίγουρα θα συζητιέται για μήνες! [εικόνες & βίντεο]

“Στον άντρα που μου “έκλεψε” την καρδιά (Ηύρε με μιτσιά και γέλασε μου… Αστειέυκω!) Ευτυχισμένη πρώτη επέτειο! Ευχαριστώ που μου δείχνεις πως είναι να αγαπάς ανιδιοτελώς, ευχαριστώ που μου δείχνεις πως η ζωή μπορεί να είναι τόσο όμορφη με τις πιο υπέροχες αναμνήσεις που συνεχίζουμε να δημιουργούμε μαζί! Αγαπώ το πάθος σου για ζωή, την προσπάθεια και τη θέληση για επιτυχία και σε ευχαριστώ που με αγαπάς με τον τρόπο που το κάνεις! Είχαμε στιγμές που τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, αλλά είμαστε το τέλειο παράδειγμα για να πούμε πως η αγάπη κερδίζει τα πάντα στο τέλος. Κανένας εμπόδιο στο δρόμο δεν μπορεί να κερδίσει την αγνή και πραγματική αγάπη! Σε αγαπώ”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευσε τις εικόνες με όμορφα στιγμιότυπα από το γάμο τους.

Tags Κρίστη Αγαπίου, πανικος λειβαδιωτης, Γαμος, επετειος, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0197 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4056 s // Total time: 3.4252 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X