Όλα καλά: Η νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες!


Όλα καλά: Η νέα μεσημεριανή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ κάνει πρεμιέρα σε λίγες ώρες!

Δείτε τι δηλώνουν τα μέλη της ομάδας…

Ενθουσιασμός και αγωνία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των συναισθημάτων τόσο της ομάδας όσο και όλων των συντελεστών της νέα μεσημεριανής εκπομπής του ΣΙΓΜΑ «Όλα καλά».΄

Διαβάστε επίσης: Τρυπώσαμε στα παρασκήνια της εκπομπής “Όλα Καλά” [βίντεο]

Στις 13.30 συντονιστείτε όλοι με το κανάλι ΣΙΓΜΑ για να απολαύσετε τη νέα πρόταση του σταθμού. Ένα δίωρο γεμάτο γέλιο, συγκίνηση, εκπλήξεις και πολλές αποκλειστικότητες.

Δείτε τι έγραψαν στην σελίδα της εκπομπής στο Instagram η ομάδα της εκπομπής ένα 24ωρο πριν την μεγάλη πρεμιέρα…

"1 μέρα μακριά από την πρεμιέρα μας, από ένα ταξίδι που ξεκινά μετά από πολλή δουλειά! Μια νέα αρχή που είμαστε έτοιμοι να ζήσουμε μαζί σας... θα τα πούμε αύριο... στις 13:30 μόνο από το ΣΙΓΜΑ! Γιατί είναι ΟΛΑ ΚΑΛΑ. Ανυπομονώ...", Κωνσταντίνα Ευριπίδου.

"Κίνητρο μας... η δίκη σας αγάπη και υποστήριξη! Βασικότερος μας στόχος ή ψυχαγωγία σας! Χωρίς ΕΣΑΣ τίποτα δεν ήταν το ίδιο! Ραντεβού αύριο στις 13:30 στο ΣΙΓΜΑ αλάνια μου! #letsgetthepartystarted και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!", Χριστιάνα Αντωνίου.

"Μεγάλη αγωνία για αύριο, μεγάλος ενθουσιασμός ταυτόχρονα και ακόμα μεγαλύτερη η συγκίνηση!! Γενικά ΟΛΑ ΚΑΛΑ!! Κάνουμε νέα αρχή με εσάς, νέα αρχή στο Σίγμα!!! Δευτέρα 13:30 μέχρι τις 15:30 θα είμαστε μαζί να λέμε τα πάντα", Τζώρτζια Παναγή.

"Μια νέα αρχή στον χώρο για μένα σε ένα καινούργιο περιβάλλον με νέους συναδέλφους με καινούργιους και κοινούς στόχους για όλους. Μια ομάδα που υπόσχεται να χαρίσει ευχάριστες στιγμές και πολλά χαμόγελα γιατί η ζωή είναι ένας καθρέφτης που αν της χαμογελάσεις θα σου χαμογελάσει πίσω. Πρεμιέρα αύριο 13:30 ώρα στο Sigma! Συντονιστείτε και ΟΛΑ ΚΑΛΑ!", Andrew Ευτυχίου.

"Είμαστε όλοι διαφορετικοί αλλά έχουμε ένα κοινό στόχο… να σας κάνουμε να περνάτε καλά! Συντονιστείτε αύριο στις 13:30... και όλα θα είναι καλά!", Κλέλια Γιασεμίδου.

"Πρεμιέρα αύριο και ο ενθουσιασμός μου είναι τεράστιος τα έχουμε όλα έτοιμα και είναι ‘Όλα καλά’ όπως βλέπεται!", Σοφία Βουργίδη (σκηνοθέτης).

Tags ολα καλα, ΣΙΓΜΑ, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, χριστιανα αντωνιου, τζώρτζια παναγή, andrew george ευτυχιου ιωαννου, Κλέλια Γιασεμίδου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2248 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3121 s // Total time: 2.5369 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X