Γιώργος Μαρκίδης - Άννα Μαρία Βασιλειάδη: Ο γάμος τους σίγουρα θα συζητιέται για μήνες! [εικόνες & βίντεο]


Γιώργος Μαρκίδης - Άννα Μαρία Βασιλειάδη: Ο γάμος τους σίγουρα θα συζητιέται για μήνες! [εικόνες & βίντεο]

Ένας παραμυθένιος γάμος που τα είχε όλα…

Ο γάμος της Άννας Μαρίας Βασιλειάδη και του Γιώργου Μαρκίδη, δίκαια μπορεί να πάρει τον τίτλο "ο γάμος της χρονιάς" καθώς το ζευγάρι διοργάνωσε για όλους τους καλεσμένους τους μια βραδιά που θα τους μείνει αξέχαστη!

Όπως σας έχουμε ήδη γράψει, την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου το ζευγάρι ακολούθησε όλες τις παραδόσεις σε ένα pre wedding party ενώ χθες, 8 Σεπτεμβρίου αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στο Μοναστήρι Τίμιου Σταυρού στο Όμοδο.

Μετά το Μυστήριο ακολούθησε μια φαντασμαγορική και απόλυτα glamorous βραδιά στο οινοποιείο "Οίνου Γη" σε ένα πραγματικά μαγευτικό και παραμυθένιο σκηνικό με χορεύτριες, βεγγαλικά, ζωντανή μουσική κι άλλα πολλά…

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν η έκπληξη που επιφύλαξαν σε φίλους και συγγενείς που βρέθηκαν εκεί για να τους συγχαρούν και να διασκεδάσουν μαζί τους… Οι νεόνυμφοι έφεραν αποκλειστικά στην Κύπρο τον κορυφαίο σταρ, Σάκη Ρουβά ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Η νύφη υποδέχθηκε τον Σάκη Ρουβά φορώντας ένα μίνι φόρεμα Anice ενώ η μπομπονιέρα ήταν χειροποίητο έργο τέχνης από την Λία Λαπίθη.

Δείτε βίντεο:

 

Tags αννα μαρια βασιλειαδου, γιωργος μαρκιδης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.7914 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4567 s // Total time: 3.2481 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X