Χριστίνα Μπόμπα: Το αρνητικό σχόλιο για το νυφικό της και η δημόσια απάντηση!


Χριστίνα Μπόμπα: Το αρνητικό σχόλιο για το νυφικό της και η δημόσια απάντηση!

Δείτε το σχόλιο που δεν θα άρεσε σε καμία νύφη...

Το περασμένο Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στη Σίφνο ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα όπου στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς. Τα social media όπως ήταν φυσικό γέμισαν με βίντεο και φωτογραφίες από την βραδιά με χιλιάδες σχόλια, με το νιόπαντρο ζευγάρι να απαντά σε πολλά από αυτά. Αρκετοί μάλιστα έσπευσαν να σχολιάσουν το νυφικό φόρεμα της Χριστίνας Μπόμπα, το οποίο και σχεδίασε η Σήλια Κριθαριώτη.

Διαβάστε επίσης: Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη τους κοινή φωτογραφία από το ταξίδι του μέλιτος!

Ανάμεσα στα δημόσια σχόλια στο instagram και μια αρνητική κριτική, στην οποία η Χριστίνα Μπόμπα θέλησε να απαντήσει.

Συγκεκριμένα διαδικτυακή της φίλη της έγραψε…

"Τα΄παμε και τα ξανά’ παμε, να ζήσετε μέχρι τα βαθιά γεράματα… αλλά το νυφικό, μάπα. Το πίσω μέρος και το πλάι, έμοιαζε με μαγιό. Δε νομίζω ότι ταίριαζε με θρησκευτικό μυστήριο. Δεν είχες καμία ανάγκη να προβάλεις το γυμνό σου σώμα για να εντυπωσιάσεις. Το χαμόγελό σου και μόνο, αρκούσε. Λες και η Κριθαριώτη σου το έκανε επίτηδες για να σε κάψει. Μην κοιτάς το τι σου λένε οι κόλακες. Δες όλες τις φωτογραφίες ήρεμα και μόνη σου. Σκέψου καθαρά και θα δεις την υπερβολή του γυμνού. Οι άντρες δεν κρατιούνται έτσι".

Η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε…

"Φίλη μου, αλλά και οι υπόλοιποι φίλοι που σχολιάζουν το νυφικό μου, απλά για να σας γλιτώσω από το χρόνο, να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από το πάρτι της βραδιάς, ενώ στην εκκλησία φορούσα μακρύ πέπλο που κάλυπτε την πλάτη μου. Απλώς το αναφέρω βέβαια, μιας και ο σεβασμός μου προς το μυστήριο πηγάζει από την καρδιά μου και όχι από το μακρύ μου πέπλο. Να είστε όλοι καλά".

Tags χριστίνα μπομπά, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4284 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3762 s // Total time: 2.8046 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X